کسی پیشنهادی نداره؟
سلام
یه بنده خدایی رویه سیستم (ویندوز 8.1) آنتی ویروس اویرا رایگان نصب کرده (فکر کنم نسخه 2014) ظاهراً در حین نصب تولبارشو نصب نکرده حالا آنتی ویروس فقط فایروالش فعاله و mail protection و web protection غیر فعال هست مدام هم پیغام میده که ممکنه درست نصب نشده باشه و تولبار نصب نیست و web protection هم غیر فعال هست. از سایت آویرا هم دانلودش کردم و نصب کردم ولی فکر کنم فایل درستی دانلود نکردم (البته فایل رایگان دیگه ای برای دانلود پیدا نکرم!!!) حالا چه کنم اگه جایی برا دانلود پیدا کردین لطفاً لینکشو بزارید یا یه راه حلی پیشنهاد بدید.
ممنون
|
کسی پیشنهادی نداره؟
سلام شما نسخه فری رو نصب کردید که هم امنیت کم تره و هم امکاناتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط az700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همین شما نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب کنید درت میشه
این لینک دانلود با کلید های فعال ساز با اپدیت ها
Avira Internet Security Suite 14.0.4.672 Final بسته امنیتی Avira | پی سی سنتر - درچه ای به دنیای وب
تشکر از همگی
طبق لینکی که جناب AMD>INTEL گذاشته بودند انجام دادم اما پس از آپدیت یا ریستارت ویندوز مجدداً web protection غیر فعال میشد و نتیجه اخلاقی گرفتم همونجور که جناب mostafa0937 گفته بودند به دلیل رایگان بودن نسخه انتی ویروس میباشد.
(گفتم تاپیکو تکمیل کنم نیمه کاره نمونه)
mostafa0937 (25-06-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks