دوست عزیز شما در تنظیمات احتمالآ تیک قسمتی که مربوط به ذخیره آپدیت در یک فولدر هست رو فعال کردی
self defens باید همیشه فعال باشه اگه نباشه مثل اینه که کسپر رو خاموش کردی
با درود
من یه دو هفته ای kis 2012 نصب کردم ازش هم راضیم اما خیلی داره حجیم میشه .. xp دارم تو مسیر "All Users\Application Data\Kaspersky Lab" فولدرش شده 900 مگ!!! احتمالا تا 2 ماه دیگه میشه 10گیگ :دی
گوگل کردم اما چیزی که به دردم بخوره نیافتم
یه سری فایلاشو پاک کردم بعد از یه ریست کلی بهم گیر داد و یه آپدیت 40-50 مگی کرد و حالش خوب شد .. الان 300 مگه شده
self defens چیه؟
چیکار کنم رشد نکنه؟
|
|
دوست عزیز شما در تنظیمات احتمالآ تیک قسمتی که مربوط به ذخیره آپدیت در یک فولدر هست رو فعال کردی
self defens باید همیشه فعال باشه اگه نباشه مثل اینه که کسپر رو خاموش کردی
germ (21-06-11)
update رو خاموش کردم و همینطور فایلاشو پاک کردم
چند تایی فایل dmp تو فلدری که گفتم ساخته که حجمشون زیاده، یکیش 215 مگه
تو مسیز AVP12\Bases دو تا فولدر به اسم Cache و klava داره که برای خودشون رشد میکنند
لطفا مرا یاری کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام من تازه کسپر نصب کردم فعال هم هست ولی بعد از نصب ایدی اس الم قطع میشه و من نمیتونم آپدیتش کنم لطفا راهنماییم کنید
ورودتونو به اینجا تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niloofar19 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی بعد از نصب دیگه به اینترنت دستررسی ندارید؟
ممکنه وقتی خواستید از برنامه ای که به اینترنت وصل میشه استفاده کنید کسپر دسترسی اون برنامه رو بلاک کرده (شاید) .. لظفا بیشتر توضیح دهید
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niloofar19 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بعد از نصب کسپر ، ADSL قطع میشه به عبارتی ارتباطتون با اینترنت قطع میشه ( با فرض اینکه چراغ های مودم سبز هستند )
توی تنظیمات کسپر بررسی کنید ببینید آی پی مودم رو بلوک نکرده ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایروال رو غیر فعال کنید.
اگر جواب نگرفتین ، فایروال خود ویندوز رو هم غیر فعال کنید
Rezasam1 (16-07-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
چراغای مودمم روشنه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بیشترتوضیح بدین چطوری اینکارو بکنم؟
عضو VIP شهرسختافزار
برین تو قسمت Setting کسپر اسکایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niloofar19 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به عکسی که واستون گذاشتم که مربوط به کسپر 2012 هستش تیک فایروال رو بردارین و ریستارت کنید سیستم رو .
Rezasam1 (16-07-11)
کاربر شهرسختافزار
شما چرا از Nod 32 استفاده نميكني؟سبك و سريعه آپديتهاش هم راحت گير مياد. من خيلي وقته ازش استفاده ميكنم و ازش راضيم. خدا هم ازش راضي باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن تلفظ صحيح آنتي ويروستونم كسپرسكي هستش.به قول تو لغت نامهها به فتح ك اول سكون هردو سين كسر ر
يه اسم روسي هستش و صاحب شركت كه همين چند وقت پيش بچهاش رو دزديدن و تقاضاي چندميليون پول كردن كه خوشبختانه موفق نشدن.
عضو VIP شهرسختافزار
من هم خیلی وقت بود ناد32 استفاده می کردم ، اما تازگیا ، دوبار به خاطر عدم کفایتش در شناسائی ویروس مجبور به عوض کردن ویندوز شدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (19-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks