مثل اینکه اون ادرس بالا دادین نباید سوال پرسیده بشه پس لطفا یکی در همین تاپیکم من راهنمایی کنه؟
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه اون ادرس بالا دادین نباید سوال پرسیده بشه پس لطفا یکی در همین تاپیکم من راهنمایی کنه؟
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
|
اون آدرس فقط برای آموزش برنامه است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تنظیمات فریم دهی در همون مقاله راهنمایی لازم شده .
کاربر شهرسختافزار
سربرگ Monitoringبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کادر بزرگ Graph هر کدام رو که میخوای نشان داده بشه علامت بزن . گزینه فریم خودش در آخر این کادره . وسط وبالا وپایین قرار نمیگیره . خودش اتوماتیک در بخش آخر روی صفحه نمایش نشان داده میشه.
در همین صفحه پایین تر از کادر Graph در قسمت Graph Columns گزینه show in On-Screen Display رو برای هر کدام از مقادیر که میخوای نشان داده بشه تیک بزن . برای تک تک مقادیر که میخوای نشان داده بشه باید تیک بخوره تا در کادر Graph در قسمت Properties نوشته in OSD پدیدار بشه .
برای نمونه جهت نشان دادن درجه حرارت کارت گرافیک GPU Temperature هم تیک در قسمت Graph و هم تیک در قسمت Show in On-Screen Display . باید نوشته in OSD در قسمت Properties آشکار بشه .
برای نمایش هر کدام از مقادیر دلخواه در صفحه نمایش همین کارها انجام بشود .
0reza666 (24-04-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks