ripek (07-03-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان عزیز لطفا در درباره طرز استفاده نرافزار emule طریقه تنظیمات و استفاده یک شرح کامل بدید اگه ممکنه تنظیماتی رو هم که هنگام نصب میخواد یه توضیحی بدین که من سر در نیاوردم در صورت امکان تصویری باشه چه بهتره راستش من انواع ورژنش و آخرین ورژن برنامه رو هم امتحان کردم ولی فایلهایی رو که پیدا میکنه رو اصلا دانلود نمیکنه و رو صفر درصد میمونه نمیدونم باید چیکار کنم تنظیماتش اشتباه شده یا چی نمیدونم راستی یادم رفت بگم من تحت شبکه و با کانکشن pppoe به اینترنت وصل میشم.
و اگه این نرم افزار مورد تایید نمیباشد و نرم افزار بهتری سراغ دارید حتما معرفی کنید و لینک دانلود برنامه رو هم بزارید البته همراه با آموزش هم باشه چه بهتر.
با تشکر قبلی امیر
ripek (07-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اووووووووووووف
بابا چه خبر ه یه دفعه بگو بیام برات تنظیمش هم کنم . خیلی زیاده کم نیست که
ولی یه نکاتی رو بهت میگم. اولا تا جایی که میتونی با تورنت دانلود کن چون تورنت خیلی بهتر از این عمل میکنه
ولی معایب
چون ترکرهای این برنامه از طریق نام دومینها ساپورت میشه ونام دومینهای این برنامه اکثرا س گ ص هستند همیشه با دانلود دچار مشکل میشی من با چیز پی ان وصل شدم و سرعتم خیلی بیشتر هستش ولی وقت عادی صرعتی ندارم چون نام دومینهایی که استفاده میکنه به علت استفاده از نامهای س گ ث ی همیشه تعطیله
نکته دوم . همیشه خدا باید لیست ترکرها رو اپدیت نگهداری
یه مزیتی داره در قسمت سرچش میتونی هرچیزی که ثیلتر باشه رو سرچ کنی البته قالهارو میگم از هرچیزی که بخوای ... اینجاش دیگه قیلتر نیست.
خوب برای تنظیمش هم پیشنهاد میکنم اگر زبونت خوبه بری توی قسمت چت رومش که یک دمه است و بزنی وارد بشی.
وارد روم english emule help بشی و توی اونجا یه دوست عزیزی هست به نام keops ویا یکی دیکگه هم هست که scanner هستش جفتشون هم رفیقهای من هستند باهاشون صحبت کنی تا لیست تنظیمات رو بهت بدهند اگه کسی هم نبود ( که معمولا هست ) شما این دستور رو توی همون روم بنویس serverlist! دقت کن اولین حرف با علامت تعجب شروع میشه !
بعدش طبق توضیحات پیش برو . اگر هم انگلیسیت روان نیست بگو تا از اول تا اخرشو بهت بگم چون خدایییییییییییییییییییییی ییییییییییییی سخته خیلی زیاده دونهه دونه گزینه هاشو باید بهت بگم و خیلی زیاده در صورتی که طبق این فرمولی که دادم بری خودت هم اولا دستت مید دوما خودت یاد میگیری
گه جایی مشکل داشتی بگو تا یادت بدیم.
amir ghayour (08-03-10), MicroSystem (08-03-10), ripek (07-03-10)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون من سعی میکنم یه راهی پیدا کنم ولی اگر از دوستان پیشنهادی داشت حتما بگه و شما هم هر وقت وقت کردی و حوصلش رو داشتی یه توضیح کامل بدی ممنون میشم البته این کار شما فقط به من کمک نمیکنه خیلیها مثل من نیازمند این آموزشها هستن و این آموزش به درد همه میخوره .
با تشکر امیر
MicroSystem (08-03-10)
کاربر شهرسختافزار
من قبلا با اين كار ميكردم كلي كتاب و مقاله علمي هم ازش گرفتم
تنظيم خاصي نداشت. اين تنظيمها كه ميفرمائي چي هستند
ولي متاسفانه جديدل في.لتر شده و به هيچ سروري وصل نميشه. پرسيدم گفتند پورتهاش رو بستند. آيا منظور شما از تنظيمات باز كردن اين پورتها هست؟
amir ghayour (09-03-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
تنظیماتش زیاد نیست و لی ! یکی توی مشرقه یکی توی کغرب
مثلا اول از همه میری آپشن برنامه رو دستکاری میکنی که چه ساعتهایی کار کنه با چه پورتی وصل بشی و...
بعدش میبینی که اپلود داری ( این گزینه همیشه خدا برقراه من 13 گیگ اپلود داشتم فقط 8 گیگ دانلود !!!) ولی دانلود نداری
مصیبتهاش خیلی زیاده .
یه جای دیگه هست که الان ایدم نیست چون توی لپتاپم نصبش نکردم و سر فرست بهتون میگم باید برید ببینید چقدر ای پی دارید یه قسمتی هست در قسمت تولز و ip tool نمیدونم اسمش چی بود در دکمه تولز بود اگه اشتباه نکنم مقدار مثلا اونجا نباید زیر 100000 تا ای پی باشه بعدش هم یه جایی هست که هر روز باید بهش ادرس بدید تا سرورهای جدید رو بگیره .
یه حجای دیگه اش هست باید برید فایروالش رو اپدیت کنید ..
میگم دیگه مصیبته فکر میکنید شوخی میکنم.
من با این نرم افزار فقط تونستم یه سری از فیلمهایی که نایاب بودند رو پیدا کنم فیلمهای خاصی که کسی نگاه نمیکنه و هرکسی نمیبینه و نرم افزارهایی که به کار هرکس ینمیاد و در بازار ایران نیستند ولی در این ایمول لامصب پیدا میکیند
یه چیزی رو که قبلا گفتم در قسمت سرچش یه بار اتحان کنید کلمات صک ثی بزنید !!! لامصب پیدا میکنه بدون هیچ گونه ترسی !!! پیدا میکنه ولی باید مواظب باشید که facke نباشند. معمولا wmv ها یی که براتون پیدا میکنه همشون از دم خراب و ویروسی هستند ولی MPG ها و avi , mkv ها مشکلی ندارند . برنامه ها هم که درست هتسند ولی فایلهای فشرده بعد از دانلود باز نمیشند
من حدود 13 گیگ با این لامصب اپلود کردم و حدود 8 گیگ دانلود کردم پس مواظب باشید فقط در صورت نیاز ازش استفاده کنید چون بینهایت بی مصرفه فقط برای چیزای نایاب ازش استفاده کنید و در همه حالت استفاده از تورنت رو پیشسنهاد میکنم
روزایی که اینترنت قطع بود مثل 16/9 /88 و 13/8/88 که اینترنت کل ایران قطع بود تورنت دانلود میکرد ولی ایمول چون نصف ارتباظاتش از طریق Http فعال میشد قطع بود حالت عادی هم که سرعت نداره .
پس میفهمیم که به درد ایران نمیخوره.
ولی در مورد دوستانی که در چت رومش هستند بگم اونها خوب راهنمایی میکنند هیچ وقت هم خسته نمیشند و گام به گام به انگلیسی ر اهنمایی میکنند ولی چه فایده که ترکهای این نرم افزار از طریق Http کانکت میشوند و دردسرش زیاده که اگه چیزپی ان داشته باشید کار میده. در غیر این صورت زیاد بهش دل خوش نباشید
ضمنا باز هم میگم فقط در صورت نیاز ازض استفاده کنید چون پهنای باندتون رو خیلی هدر میده .
حالا اگه واقعا احساس نیاز میکنید . بهم بگید تا برای هفته های دیگه یه اموزش درست کنم و سیر تا پیازش رو بگم.
amir ghayour (09-03-10), MicroSystem (08-03-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از راهنمایی شما دقیقا من هم دنبال فیلم های نایاب هستم ولی تو این نرم افزار سرچ کردم پیدا شد ولی نمیدونم چرا نمیتونم دانلودشون کنم ظاهرا به گفته دوست عزیزی که قبل شما پیام داده فیلتر شده که نمیشه دانلود کرد در هر صورت ببینم چیکار میشه کرد . راستی این تورنت که میگی نرم افزار هستش یا اگه اشتباه نکنم سایت هستش و میشه تو اون هم سرچ کرد و دنبال موارد که دنبالش هستیم بگردیم.
با تشکر امیر
آخرین ویرایش توسط amir ghayour در تاریخ 09-03-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست من خیلی ممنون که نظر دادید در مورد سئوال شما من در هنگام نصب و راه اندازی با پاره ای تنضیمات روبرو شدم که نفهمیدم برای چی هست گفتم شاید به این دلیل باشه که نمیتونم دانلود کنم و کلا کار با این نرمافزار رو بلد نیستم نه اینکه سواد علمی کمی داشته باشم تخصص من بیشتر سخت افزار و ویندوز هست تا اینترنت و شبکه و نرم افزارهای اونا و در این زمینه ها خیلی ضعیف هستم. چون این کامپیوتر یه اقیانوس بزرگ هست که نمیتونی تو همه زمینه ها متخصص بشی واقعا سخته.
با تشکر امیر
کاربر شهرسختافزار
سلام
تورنت بهتره اگه بتونی با تورنت کار کنی هم مقالاتش بیشتره هم امکانتش بیشتره هم نسبت به ایمول دستت بازتره چون ایمول وسط راه از کار میفته . منو که خیلی اذیت کرده .
حالا پیشنهاد میکنم در مورد تورنت در گوگل یه سرچ بزنید اموزشش هست . اونم مثل همین ایمول هستش فرقی نداره . ولی باید ابتدا فایلهای تورنت رو بگیرید به نرم افزار مخصوصش بدید و از سیدرها دانلود کنید . که این خیلی بهتر نسبت به ایمول عمل میکنه ولی خدایی اگه قیلترینگ نبود توی ایران ایمول حرف نداشت.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks