درود.
OCCT مود INFINITE
VIDEO CARD STABILITY TEST BY FREESTONE GROUP
سلام
نرم افزار برای تحت فشار گذاشتن سیتسم برای تست لطفا معرفی نمائید. خیلی ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
می تونید از نرم افزار AMD OverDrive استفاده کنید.
آقایون برای تست پاور با برنامه میشه تست گرفت
منظورم این هست که مثلاً یه پاور 800 وات خریدم وقتی برنامه HWINFO رو باز میکنم و همه ولتاژ ها ی 12 و 5 و 3.3 درست هستن یعنی پاور سالم هست یا برنامه ایی هست که بشه تست دقیق تر گرفت از پاور
حتماً باید مثلاً 2 تا گرافیک سنگین انداخت روی یه سیستم بعد تست گرفت (این امکان برای هرکی وجود نداره)
با برنامه OCCT هم که اصلاً نمیدونم چجوری میشه کار کرد و نتیجه ها که دیگه کلاً تعطیل هستم و نمی فهمم کسی بتونه یه آموزش تصویری بزاره مخصوصاً از قسمت نتیجه خیلی خوب میشه
آخه یه سری نمودار میده که من سر در نمیارم
Aliover (03-11-12)
می تونید از نرم افزار AMD OverDrive استفاده کنید.به نظر من برای تست سنگین احتیاجی به گرافیک های سنگین نداره.پاور سیستم شما کاملا مناسب این سیستم شما هست در ضمن کارت شما مصرفی بیش از 109 وات ندارد سی پی یو هم اگر اورکلاک نکرده باشید توان آن بیش از 125 وات نخواهد شد. من با همین سیستم شما روی اورکلاک سیستم خودم پاور 420 انداختم.البته کمی پاور من ضعیف هست.هول هوش 500 تا 600 می شد بهتر بود.برای تست پاور که آیا توان مورد نیاز سیستم رو خوب برطرف می کند شما می توانید به طور مداوم چند ساعتی بازی های سنگینی چون کرایسیس 2 و غیره رو اجرا کنید و یا می توانید سیستم رو به مدت چند ساعت زیر تست نرم افزار AMD Over Drive بگذارید.البته مراقب افزایش دمای سیستم بخصوص سی پی یو در این تست باشید!!
اگر پایدار بود که هیچ اگر نه که سیستم در حین گیم به یکباره خاموش شد می تواند نشانه ضعف پاور باشد.دقت کنید که سیستم خاگر خاموش شود نه ری استارت!
در صورت ری استارت سیستم می تواند نشانه ی داغ کردن سیستم باشد.
در هر صورت من همچین نرم افزاری رو ندیده ام.درصورت وجود در همین تاپیک به شما عرض خواهم کرد.
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Aliover در تاریخ 01-11-12 انجام شده است
momo000000 (01-11-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks