سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط marjaneh66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا سیستمتون ویروس dns unlocker گرفته
سلام
من سیستم عاملم ویندوز 10 هست برای دیدن بعضی از کلیپ های آنلاین یا باز کردن سایت ها بصورت نرمال فلش پلیر نصب کردم رو سیستم
اما بعد از نصب فلش پلیر مدام تبلیغات مزاحم رو مرورگرم میاد چند تا مرورگر رو هم امتحان کردم ولی حل نشد
فلش پلیر رو پاک می کنم دیگه خبری از تبلیغات نیست ولی فایل های ویدئویی آنلاین قابل پخش نیست بعضی از سایت ها رو هم بصورت درهمریخته نمایاش میده
اگه امکان داره یه نرم افزار خوب برای از بین بردن این تبلیغات معرفی کنید.
وقتی رو عکس کلیک می کنم صفحه یا صفحه های دیگری باز میشه که اصلا ربطی به موضوع نداره مخصوصا در هنگام استفاده از فیلتر شکن او ضاع بدتر هم میشه
یه نکته دیگه هم وقتی عکس آپلود می خوام کنم برای سایت شهر سخت افزار ارور میده یه مقدار آپلود می کنه در آخر قرمز میشه
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط marjaneh66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا سیستمتون ویروس dns unlocker گرفته
aramrahgozar (30-09-15), marjaneh66 (30-09-15), SOHR@B (30-09-15)
سلام
ممنون درست شد برنامه hitman pro نصب کردم یه فایل مشکوک رو مروگر کروم پیدا کرد حل شد
با استفاده از برنامه Ashampoo AntiSpy هم اپلیکیشن هایی که بصورت غیر قانونی از ویندوز استفاده می کردند رو غیر فعال کردم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks