در ابتدا از همه دوستانی که در مورد این ابزارهای قفل شکنی و رایت اطلاعاتی دارند دعوت به همکاری میشه.
یه موضوعی که هست بیشتر دوستان برای رایت کردن سی دی های قفل دار از خود نرم افزارهای رایت مثل Alcohol 120% و CloneCD و BlindWrite استفاده می کنند در حالی که این نرم افزارها با اینکه تو این کار قابلیت های خوبی دارن ولی مخصوص این کار ساخته نشدن .
به طور خلاصه بخوام بگم شما باید برای رایت کردن سی دی های قفل دار اول باید نوع قفل اونو بشناسین و بعد با استفاده از نرم افزارهای کمکی اون قفل شناسایی شده رو دور بزنین و سی دی رو رایت کنین.
کلا دور زدن قفل های خارجی مثل CDCops SafeDisk ProtectCD StarForce SecuRom CopyLock راحت تر از قفل های داخلی مثل کولاک و نگهبان هستش. البته نرم افزارهای زیادی تو ایران هستن که از قفل CDCops با ورژن های مختلف استفاده میکنن.
شما می تونین برای شناسایی نوع قفل یک سی دی از نرم افزار هایی مثلClonyXXL و برای دور زدن قفل ها از نرم افزارهایی مثل Alcoholer استفاده کنین.
نرم افزار Alcoholer یک نرم افزار مجانیه که قابلیت زیادی تو رایت کردن سی دی های قفل دار داره و با سه برنامه رایت معروف Alcohol 120% و CloneCD و BlindWrite هماهنگه یعنی میتونه کاری بکنه که این نرم افزارها بتونن سی دی های قفل دار رو رایت بکنن.(البته همونطور که گفتم شما باید اول نوع قفل رو با ClonyXXL مشخص کنین.)
نرم افزار Alcoholer قابلیت های زیاد دیگه هم داره که یکی از اونها قالیت رایت کردن فیلم هاییه که به دلیل داشتن خش یا دلایل دیگه قابل رایت نیستن و شما می تونین با تنظیم قسمت Another روی Video CD with BAD Sector اونا رو رایت کنین.
امیدوارم این اطلاعات ناچیز من مورد توجه شما دوستان پی سی ورلدی قرار گرفته باشه و اگه اشتباهی تو این مطالب باشه و یا نکات دیگه ای در مورد این موضوع باشه همینجا مطرح کنین تا من و بقیه دوستان استفاده ببریم.
اینم لینک برنامه ها.
ClonyXXL.zip:
http://ali16437.persiangig.com/program/ClonyXXL.zip
alcoholer.rar:
http://ali16437.persiangig.com/program/alcoholer.rar
اینم چند تا عکس ازمحیط برنامه ها:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks