آخه این چه مسابقه ای که باید حتما مادربورد و کارت گرافیکت گیگا باشه آخه گیگا کجاش به msi asus می رسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه این چه مسابقه ای که باید حتما مادربورد و کارت گرافیکت گیگا باشه آخه گیگا کجاش به msi asus می رسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
|
|
कभी हार
دوست عزیز این مسابقه توسط شرکت گیگابایت برگزار میشه و طبیعی هست که کلیه مادربرد و کارت های گرافیک باید گیگابایت باشه . مگه توی مسابقه MOA از کارت گرافیک گیگابایت میشد استفاده کرد ؟آخه این چه مسابقه ای که باید حتما مادربورد و کارت گرافیکت گیگا باشه آخه گیگا کجاش به msi asus می رسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مورد دوم صحبتتون هم دلیل علمی دارید ؟ در صورتی که دارید خوشحال میشم توی یک تاپیک مرتبط و مجزا در انجمن کارت های گرافیک مطرح کنید .
شاد باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
بنچمارک از 3مادبورد msi و asus و giga که در سایت tomhardware انجام شد نشان داد که در چیپ 790 و 785 و 770 در رتبه اول msi و دوم asus و سوم gigsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن در سایت اورکلاک بهترین مادربورد ها و گرافیک ها برای اورکلاک msi شدند برای کولینگ بهتر و...
اما من قصد بی احترامی ندارم اما نظر من هم همین هست که msi برای اور بهتر هست من تجربه کردم من یه کارت گرافیک msi4850 oc را بیشتر از giga4850 oc اورکلاک کردم در شرایط برابر اورکلاک دمای msi 66 و giga با وجود مس 71 درجه بود و البته این ها همه نظر هست.و..... هرکس نظری دارد
بلدوزری خواهد آمد...
AMD دوباره خواهد امد
कभी हार
مسابقه بر پایه پلتفرم 1156 هست نه چیپست هایی که بحث کردید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در کل این تاپیک مربوط به بحث در مورد برند ها و قابلیت اورکلاکینگشون نیست و صرفاً تاپیک اخبار و بحث پیرامون GOOC 2010 Iran Qualification هست . خواهشمندم در صورتی که بحثی در این مورد دارید در تاپیکی مرتبط و مجزا مطرح کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
HWBOT SSA Member
داداش با چنتا از این برند ها کار کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با کدوم یک از محصولات این شرکت ها تست زدین؟
من نمی گم که شما باید این کارا انجام بدین ولی وقتی دلیل مناسب ندارین این جور مباحث رو مطرح نکنید، خواهشن
به خدا دلم خونه از دست ASUS البته بگم هم معایبی داره و هم مزیت های زیاد، اما اخرش هر چی باشه نمی دونم چرا این ایسوز در بعضی از مواقع دچار خواب زدگی میشه!
من مطمعنم اگر ایسوز مسابقه برای اورکلاکینگ رم DDR2 می گذاشت می تونست رکرد فرکانس رم دنیا رو به خودش اختصاص بده. ولی از این طرف بهت قول می دم مین ایسوز یک بار مصرف هستش...
از شرکت خواصی پشتیبانی نمی کنم اما در مورد حرفی که زدم دلایل مستند دارم، و از روی احساسات حرف نمی زنم.
داشتم توی سایت ها چرخ می زدم که این لینکرو دیدم
----------------------
ویرایش:
تست همزمان چند مین بورد با سوکت 1156 که شرکت های :ASUS-Gigabyte- MSI- EVGA-intel درش شکرت دارن حتما توجه کنید به نتایج تا بیشتر متوجه شوید!
لینک
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 06-04-10 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
من بحثم رو سوکت 770 و 785 و 790 بود نه 1156برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
AMD دوباره خواهد امد
Jagvar (13-04-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
راستش از تاپیک که معلومه مسابقه سر 1156 برگزار میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر کنم توی AMD که شما نام بردید MSI جز بهترین ها باشه اما نه بهترین مطلق به هر حال بهتره که بحث رو فعلا به 1156 و گیگا بایت محدود کنیم انشا ا.. هر وقت MSI توی ایران مسابقه ای برگزار کرد روی هر پلتفورمی من و تمامی دوستان حاظریم در مسابقه MSI شرکت کنیم چون مسابقه جهانی انقدر بزرگ و افتخار داره که هر کسی رو وسوسه می کنه که شرکت کنه مگر اینکه طرف مقرور باشه یا هم اینکه .....!!!!
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 10-04-10 انجام شده است
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
خیلی خوبه که همچین مسابقات بزرگی که باعث میشه تمامی بچه ها به جنب جوش بیفتن یه مقداری بیشتر تلاش کنن برگزار میشه .
خیلی خوشحال شدم دوستان رو دیدم که همه میخوان شرکت کنن و در حال تهیه وسایل هستن .
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که استفاده از چیپ های ES مجاز هست یا نه ؟
با تشکر از تمامی دوستانی که تلاش میکنن برای اینجور برنامه ها به ویژه شهریار عزیز .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
در مسابقات moa فقط از کارت گیگا نمی شد استفاده کرد از بوردش که می شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن گیگا شروع کرد به نژاد پرستی در مسابقات اورکلاکش (شوخی کردم)اما اول گیگا شروع کرد
بلدوزری خواهد آمد...
AMD دوباره خواهد امد
ripek (07-04-10)
براي تك تك دوستان آرزوي موفقيت ميكنم .
گيگابايت تو قسمت اوركلاك بهتر از اسوس عمل ميكنه ركوردهاي فنوم 2 هم معمولا با گيگابايت زده شده . اسوس خوبه ولي تو اوركلاك فعلا گيگابايت خوب داره كار ميكنه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks