Aaron Swartz (25-06-16), HEXATOR (08-08-15), M A H R A D (06-08-15)
فایلهای بروز رسانی گیرنده شاتل تک در این تاپیک قرار میگیرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shuttle Tech DVB 1500
Aaron Swartz (25-06-16), HEXATOR (08-08-15), M A H R A D (06-08-15)
|
|
Aaron Swartz (25-06-16), HEXATOR (08-08-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام اقا امید این شاتل تک خلاصه محصول شاتل انگلستان هست یا فیک هست من نفهمیدم ضمنا کیفیت محصولاتش هم خیلی خوبه نظر شما چیه؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل بروز رسانی گیرنده دیجیتال Shuttle Tech DVB 2600
- - - Updated - - -
این تاپیک برای به روز رسانی گیرنده های این شرکت هست که مونتاژ ایران هستند . میتونید از خودشون بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-06-16)
برد این گیرنده ها همشونساخت شرکت دوست و برادر چین هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایهای این نوع گیرنده همانند بقیه گیرنده ها در انجمن قرار گرفته . وجود بروز رسانی هر یکی از گیرنده ها به معنی تایید یا عدم تایید اون نیست .
این تاپیک هم جای سوال نیست . فقط فایلها برای دانلود قرار میگیرد .
|
|
کاربر شهرسختافزار
اخه من کارت گرافیکش رو دارم الان نزدیک 3 ساله دارم باهاش کار میکنم خیلی راضی هستم پس باید مال یه شرکت خوب چینی باشه!!! چرا شرکت شاتل تک سایت نداره؟!
- - - Updated - - -
ضمنا نفرمودید فایلهایه اپدیت رو از کجا گرفتید؟!
اطلاع ندارم - سورس فایلها هم روی لینک کلیک کنید متوجه میشید که برای همین شرکتی هست که این محصولات رو میفروشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لینک خراب است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks