کاربر شهرسختافزار
ab_mud73 (10-08-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید من این فایل رو دانلود کردم و از فشرده خارجش کردم و توی فلش ریختم و به دستگاه زدم و روی بروز رسانی دستگاه زدم و ری استارت شد و بالا آمد اما هیچ تغییر نکرد،حتی توی قسمت اطلاعات ورژن نسخه ی نرم افزار روی همون 2.2.8موند چکارش کنم همش شبکه ی قچ قچ داره و قطعی داره چجوری درستش کنم تروخدا فوری جواب بدینstb934t2
با خود شرکت سازنده تماس بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir7421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام چرا تمام فايل ها ارور ميدن؟ اصلا نميشه دانلود كرد
404 - File or directory not found.
آخرین ویرایش توسط mohsen-sat در تاریخ 10-08-18 انجام شده است
سایت تولید کننده محصول مشکل دارد .وبسایت تولید کننده داغون شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen-sat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
براى شادى روحش الفاتحهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آپدیت ورژن 1.2.8 برای مدل STB1001HL تقدیم به شما
ahtn77 (24-06-19), bozorogi (08-02-19), mohammadali_shadkam (15-12-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من تازه عضو اين انجمن شده ام .من دنبال فايل اپديدت گيرنده ديجيتال DENAY STB523D ميگردم ظاهراً در ليست بروز رساني قرار نداره لطفاً منو راهنمايي كنيد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks