الان وایرلسش رو به چه نامی شناخته ؟ برای چه ویندوزی ؟
سلام من لب تاب dell 4030 inspiron دارم جدیدترین درایور وایرلس این مدل رو می خواستم؟ ممنون
|
یعنی چی>>>>الان وایرلسش رو به چه نامی شناختهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 7 32 بیتی دارم. اگه برای ویندوز های 8و 10 هم وجود داره بزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرویس تگ لازم داره. بعد در این سری سه نوع وایرلس استفاده شده . باید هر سه رو دانلود کنید . تا مشخص بشه کدوم نصب میشه . ودرایور هم فقط برای سون 32 و 64 موجوده در سایت dell
برای دانلود هم باید از فندق شکن استفاده کرد چون ip ایران رو مسدود کرده سایت dell
|
ببخشید سرویس تگ چیه؟؟من الان نصب دارم ورژن جدیدتر میخامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرویس تگ رو پیدا کردم. اینه. jQGCQP1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع وایرلس هم بنویسید به چه نام شناخته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks