ABC.ABC (16-07-17)
|
|
این چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sfmth (16-07-17)
صفحشو سیو کردم لینک دانلود توش هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
ممنون عزیز خیلی لطف کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل جدید این هست درایور گرافیک رو هر کار می کنم نصب نمیشه
آخرین درایور گرافیک رو از سایت اینتل هم دانلود کردم اما باز همینطوره
https://images.scdn8.secure.raxcdn.c...cs-Drivers.jpg
از دیوایس منیجر هم have disk رو زدم جالبه در هیچ کدوم از این درایور ها گرافیک 610 نیست (پردازنده G4560)
ویندوز 10 قدیمی که نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ویندوز هفته آپدیته 3-4 ماه قبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
درایورها ر با ddu حذف کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم را ریستارت و مجدد نصب کن
ABC.ABC (18-07-17)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوتی نکرد
مشکل این بود از ویندوز 7 پشتیبانی نمیکنه درایور اینتل در سری کیبی لیک
ویندوز 10 نصب شد ..
ممنون
AMD>INTEL (18-07-17)
مشخصات سیستم را ننوشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک قفل میشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks