برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K i A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداتفاقا این از حسن های گیگابایته چون به جای بروز رسانی های متوالی که نشانه دقت ناکافی و باگ های زیاده سعی می کنه در کمترین بروز رسانی منطبق ترین درایور ها رو ارائه بده و وقتی که یک درایور به خوبی کار می کنه چه نیازی به درایور جدیدتر داریمالبته به نظرم گیگابایت برای مادربورد های قدیمی درست درایورهاشو بروز نمیکنه مثلا درایو کارت صوتی Realtek رو برای من نسخه 5.10.0.6662 زده در حالی که من جدید ترین نسخه رو 6.0.1.7891 دانلود و نصب کردم وهیچ مشکلی هم نداشتم.
خیلی از این کارهایی که برندهای دیگه می کنن نوعی فریبکاری است که مدام درایور ها رو به روز می کنن و مدام عدد نسخه ها رو بالاتر می برن بدون اینکه کارایی بالاتر بره و مردم عادی فکر می کنن که چه خوب ورژن جدیدتر هم از راه رسید نمی دونن که به دلیل بی دقتی،ورژن های قبلیشون باگ داره و این بروز رسانی احترام به مشتری نیست بلکه بی احترامی به مشتریه چون روی درایور هاشون نظارت کامل رو ندارن و مدام باید به خاطر اعتراض مشتری ها درایورها رو بروز رسانی کنن اما گیگابایت یک درایوری که منتشر می کنه بیشترین دقت رو می کنه و نهایتا نسخه دوم رو ارائه می کنه
همچنین خیلی از این بروز رسانی ها ارتباط مستقیم با وسواس فکری داره که مشتری می خواد درایور هاش رو مدام بروز کنه تا شاید کارت صدای آنبوردش قوی تر بشه در حالی که کارت صداش همونیه که هست
الان اون نسخه 5.1 چه فرقی با نسخه 6 داره خوب خودتون هم گفتید که هیچ مشکلی ندارید با نسخه 6 چرا؟ چون نسخه 6 همون نسخه 5.1 است منتها با کمی تغییرات خیلی کوچیک که عملا هیچ فرقی با نسخه 5.1 نداره فقط این رو به مشتری القا می کنه که خوب سیستمم به روز تر شد و فکر می کنه که تغییری ایجاد شده و اتوماتیک علاقش به اون شرکت یا برند بیشتر می شه
شاید این موضوع بیشتر روی درایورهای کارت های گرافیک حرفه ای موثر باشه چون با بروز رسانی درایور ها مثلا تعدا سایه زنی ها بیشتر می شه اما در مورد گرافیک هایی که معمولی هستن من خوردم وقتی که درایور گرافیک رو از روی دی وی دی خودش نصب می کنم امتیاز بالاتری رو در نزم افزارهای مربوطه کسب می کنه ولی الان که آخرین درایور رو از سایت مربوطه گرفتم امتیازم کمتر شده و یک مقدار سیستمم از اون حالت روانی که اول داشت کم شده
می خوام اینو بگم که درایوری که توی دی وی دی اصلی ارائه می شه در بیشتر موارد تمام قابلیت ها رو به طور کامل داره و شاید نهایتا اون شرکت یک بروز رسانی دیگه برای اون سخت افزار انجام بده اون هم جدا از اینکه ممکنه در هر نرم افزاری باگ وجود داشته باشه و طبیعی است بیشتر برای راضی کردن مشتری هایی است که دچار وسواس فکری هستن
نمونه این وسواس فکری رو می شه توی افرادی دید که مدام می خوان همه جای ویندوز رو پاک کنن و از صبح که ویندوز رو روشن می کنن دائما در حال پاک سازی هستن و انقدر پاک می کنن تا ویندوز رو خراب می کنن و دوباره مجبور می شن یه ویندوز دیگه نصب کنن

Bookmarks