من درایور 344.48دارم ولی NVIDAI Experience نمیتونه بازی ها رو شناسایی کنه.آدرس مسیر بازیهارو هم دادم ولی هیچکدوم از بازیها شناسایی نمیشه
من درایور 344.48دارم ولی NVIDAI Experience نمیتونه بازی ها رو شناسایی کنه.آدرس مسیر بازیهارو هم دادم ولی هیچکدوم از بازیها شناسایی نمیشه
|
|
کارت گرافیک سیستم شما چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (11-11-14)
Gigabyte gtx 460 ocبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا مشکلی نداشتم.فکر کنم با درایور 320بود میتونستم از nvidia experience استفاده کنم
موقع نصب درایور جدید درایور قدیمی رو پاک نمیکنید ؟ روی درایور قبلی نصب میکنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14)
بله همیشه درایور جدید رو رو قبلی نصب میکنم.مگه باید قبلی رو حذف کنم بعد جدید رو نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله. باید با برنامه Guru3D - Driver Sweeper درایور قبلی باید کاملا انیستال بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-11-14), alksdj (12-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14), YosefFaraji (12-11-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks