در حال جستجو در وب سایت maximum pc بودم که یک مقاله کامل درباره BSOD رو دیدم .سعی میکنم بخش به بخش خطاهای مختلف رو ترجمه کنم .
BSOD_IRQL.png
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000000A
شایع ترین علت این خطا کانفیلیت یکی از درایورهای جدید نصب شده روی سیستم میباشد . بطورمثال یک وبکم نصب کردید و بعد از نصب درایور این قطعه با پیغام های BSOD مواجه میشید .یکی دیگر مواردی که ممکن است باعث این مشکل شود نصب درایور جدید قبل از پاک کردن درایور قدیمی امکان دارد شما با صفحه BSOD مواجه شوید مثلا وقتی در متن توضیحات BSOD با nv4_disp.dll که مربوط به درایور کارت گرافیک هست . باید اقدام به پاکسازی درایورها با کمک نرم افزار Guru3D - Driver Sweeper کنید .
یک راه دیگر هم رفتن به بایوس و تنظیم دستی فرکانس کاری PCI-E روی 100 مگاهرتز هست .
نکته:همیشه سعی کنید از درایورهایی استفاده کنید که تاییدیه wHQL داشته باشند
وقتی در پیغام خطا اثراتی از درایور کارت صدا پیدا کردید . اقدام به پاکسازی درایور کارت صدا به کمک نرم افزاری که در بالا معرفی شد کنید و با مراجعه به سایت سازنده مادربرد یا کارت صدا اقدام به بارگزاری درایور جدید کارت صدا نمائید .
احتمالات ویروسی: توجه داشته باشید احتمال ویروسی بودن سیستم هست . یک دیسک نجات مثل avira rescue cd میتواند به شما در پاکسازی سیستم از آلودگی ویروس کمک بزرگی کند .
دیسک نجات AVIRA
دیسک نجات Kaspersky
Bookmarks