hassanshaikhi (29-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hassanshaikhi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزيز,
چرا كلي برنامه باز بود بعد آنتي ويروس هم دارم و موزيك هم داشتم گوش مي دادم !
از يك ورژنه ديگه اي هم تست مي كنم چشم
بله ماله خودمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hassanshaikhi (29-01-10)
سلام
به نظر شما چه طوره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
زیاد جالب نیست ! من دارم از همین سری مکستور از این بهتره !
DX400
هارد نوسان و ناپایداری زیادی نداره،ولی سرعتش خیلی خیلی پایینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینطوریشو ندیده بودم،حتی کمتر از سرعت یه فلش مموریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_g21 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
hassanshaikhi (30-01-10), nima_hl (30-01-10)
اینم از هارد منه...ای کاش استاندارد ها رو اعلام میکردین که ببینم تا استاندارد ها چقدر فاصله دارم
Failure is not an option
Hamid2547 (30-01-10)
هر چی سرعت بین سرعت مینیمم و ماکزیمم کمتر باشه هارد نوسان کمتری داره،سرعت هاردم که دیگه معلومه هر چی بالاتر باشه بهتره،سرعت دسترسی هر چی کمتر باشه بهتره بورست ریت هم هر چی بیشتر باشه بهتره دما هم که دیگه معلومهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
Bahador (31-01-10)
هردو هارد روی یک سیستم
Hamid2547 (30-01-10)
سلام دوست عزيز ,برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره خوب بايستي اينطوري باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ميدوني چرا ؟
آخه بنده خدا از 7روز هفته تنها 1 روز خاموش ميمونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از اين بيچاره خيلي كار ميكشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اين حال خيلي ازش راضي هستم !
درضمن وقتي خاموش روشن ميكنم درست ميشه متوجهي كه ؟
بازم از توجهي كه بهم كردين متشكرم
Hamid2547 (31-01-10)
|
مکستور 160 گیگ 2 سال کارکرد
یه سوالی از اساتید داشتم که چرا وقتی یه فایلی رو از یه درایو به درایو دیگه کپی میکنم سرعت کپی حدود 30mb/s هست ولی وقتی با برنامه hdtune تست میگیرم سرعت خواندن تا 90mb/s هم میره؟ اگه به خاطر محدودیت سخت افزارم باشه پس چرا توی برنامه تا 80/90mb/s هم میتونه بخونه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks