وسترن حسابی اوضاش بی ریخته ! چه بلایی سرش آوردی ؟ البته شایدم هارد درگیر بوده زمان تست !
بر خلاف هارد شما هارد من هیتاچی حسرت داغ شدن رو بر دلم گذاشت !
وسترن حسابی اوضاش بی ریخته ! چه بلایی سرش آوردی ؟ البته شایدم هارد درگیر بوده زمان تست !
بر خلاف هارد شما هارد من هیتاچی حسرت داغ شدن رو بر دلم گذاشت !
Hamid2547 (26-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من کلی وقت با این هارد دانلود افلاین میکردم،پدر مادربزرگشو از تو حلقش در میاوردم،یه تیکهرو این فرکانس و اون فرکانس هارده داشته پر و خالی میشده،شاید مال این باشه حالا ی تست دیگه بدون فشار روی سیستم میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
یه مقداری از برنامه ها و خرت و پرت ها رو بستم یه تست دیگه زدم به نظر میرسه یه کم حالش بهتر شد،البته همین الانم چهار باری آنژین صدری زدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
AMD>INTEL (26-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks