Geforce 9600 GT @ 990/1100
17526 3DMark06
World Record # 1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
Geforce 9600 GT @ 990/1100
17526 3DMark06
World Record # 1
بسیار عالی:1. (10):نقل قول:
ولت مد انجام دادید؟
ارمان عزیزنقل قول:
یک سوال
تست یکم قدیمی است
یا دلیدلی بر استفاده از درایور قدیمی داشتید
مثلا در اورکلاک واحد سایه زنی به اون حد پایدارتر بوده
یا چرا مثلا از 181.20 که فردی مثل شامینو هم استفاده کرده استفاده نکردید
یا در 06 بیشتر پردازنده مرکزی دخیله
کلا سوال زیاد شد ولی دلیل خاصی بوده
ممنون میشم نظرتون رو بدونم عزیز:11():
Pencil mod انجام شده + دستکاری های بایوس.نقل قول:
تست هم تماما با آرتیفکت همراه بود :1. (38): و بعضی جاها صفحه کاملا سیاه می شد! ولی بالاخره تست تمام شد!
درایورهای جدیدتر (180.48 و 180.84) رو تست کردیم ولی هر نسخه یک سری مشکلات عجیب داشتند. بهترین نتیجه ای که گرفته شد با همین 178.24 بود. سیستم کلا Unstable بود و نشد تست Vantage بگیریم.نقل قول:
Shader Clock رو فکر نمی کردم اینقدر بشه بالا آورد ولی حتی یک مگاهرتز بالاتر از این به مشکل برمی خوردیم.
ولی اینکه توی 3DMark06 با کارتهای گرافیک قوی نقش CPU خیلی مهمه (شاید مهمتر از GPU!) کاملا درسته.
کلا تو این شرایط سیستم ناپایداری های عجیبی می گیره و اصلا قابل پیش بینی نیست. RivaTuner هم نمی تونست Clock ها رو Detect کنه و مجبور بودیم از طریق مقدار دادن به متغیر های منوی Power User اکثر کارها رو انجام بدیم.
بسیار عالی آرمان جان تبریک میگم البته یک سوال (ببخشید بی ارتباط با تاپیک)
مگه به چه مقاومتی نیاز بود که پنسل مود کردین؟
بعد اینکه مدادش 2B بود؟!:lol:
اینهم نتایج بنچ مارکینگ سیستم منه . نه اور کردم نه هم بلدم .اگه از دوستان نظری در این داشتن خوشحال میشم بدونم.
اینهم بنچمارک سیستم من
آخرین رکرد با درایور 181.20 و .... With 9800GTX+ 15254
سلام
یک سوال چرا در 3Dmark2001 امتیازی که میگیرم خیلی پایینه؟ من آخرین امتیاز 76000 بوده و در رده 600 قرار گرفتم!!!! یک چیزی که فهمیدم امتیاز رابطه مستقیم با فرکانس پردازنده داره هر چی بالاتر باشه به مراتب امتیاز خیلی بالاتری میگیره
بطور مثال امتیازهای بالای من یک نفر گرافیکش ATI 1950XT بود و پردازنده هم E8400 روی 4500 مگاهرتز بود اما تقریباً 10 هزار امتیاز از من بالاتر بود!!!!
باید حتماً فرکانس پردازنده بالا ببرم؟
بله در ورژن های قدیمی نتیجه خیلی به پردازنده وابسته بوده حتما CPU رو هم تا خرخره اورکنیدنقل قول:
من باس سیستممو درست کردم بلاخره 1066 شد جالب اینکه قبلا با باس 800 با 3dmark avantage 7849
الان که باس شده 1066 بنچ بهم 7320 میده ...................
جرا ؟؟؟؟؟