پاسخ: بـنـچ مـارک کـارت گـرافـیـک بـا بـرنـامـه 3D Mark اا
احتمالا قضیه همون بوده. تست ها رو معمولا چشم بسته قبول می کنند و وقتی ریپورت بشه حذف می کنند. هنوز این تست شما رو ریپورت نکردند یا بهش رسیدگی نشده.
نسخه 178 هم درایور PhysX داشت و قابل فعال سازی بود، فقط از طریق NVIDIA Control Panel فعال سازی نمی شد. کلا امتیاز CPU شما بدون PhysX باید خیلی کمتر از الان باشه (حدود 7000-8000). که توی Overall Score هم تاثیر محسوسی می گذاره.
نقل قول:
احتمالا قضیه همون بوده. تست ها رو معمولا چشم بسته قبول می کنند و وقتی ریپورت بشه حذف می کنند. هنوز این تست شما رو ریپورت نکردند یا بهش رسیدگی نشده.
نسخه 178 هم درایور PhysX داشت و قابل فعال سازی بود، فقط از طریق NVIDIA Control Panel فعال سازی نمی شد. کلا امتیاز CPU شما بدون PhysX باید خیلی کمتر از الان باشه (حدود 7000-8000). که توی Overall Score هم تاثیر محسوسی می گذاره.
تشکر دوست عزیز...:1. (21):
ولی تست من با باس 460 رو خیلی وقته ثبت کردم امتیاز 6600 هم داده که دیگه سعی نمی کنم امتیاز vantage رو زیاد کنم که ممکنه همینم ازم بگیرن...
Sapphire Radeon 4670 512MB DDR3
Gigabyte 4870 512MB GDDR5 840/1100
P8729
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ها؟!:1. (27):
CPU متعلق به یکی از رفقا هست.
باتشکر
سلام
دوستان با عرض پوزش میشه سریال نامبری از 3Dmark Vantage بهم بدید؟ خودش رو دانلود کردم اما سریال میخواد ندارم پیدا هم نکردم در سایتها!!!
اینم 3 تا سریال :give_rose:
فعلا
سلام
وقتی داخل 3DMARK فقط گرافیک رو تست میکنیم و امتیازی میگیره نمیتونیم داخل سایت Hwbot به عنوان امتیاز ثبت کنیمش؟
4870
Core : 790
Mem : 4400
3DM06
آخرین رکرد با این کلاک ها با درایور 811 !!!