آقا بیخودی شایعه نکنید ! چند وقت پیش یکی مثل همین واسه یکی از دوستان گرفته بودم . این دفعه هم 2 تا دیگه گرفتم واسه بروبچس . ولی با قیمت 170 تومان p/p نسبتا خوبی داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منو که میشناسی پول واسه VGA خرج نمی کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یکیش یه ماهی پیش من مهمونه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این Directx رو 3 روز پیش دانلود کردم . در مورد کلاک هم خدمتت بگم که کلاک های هسته و shader بیشتر از این stable نیست هیچ جوره !! تو تست occt بیشتر از این کلاک ها به بعد error میده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرارت هم بالا نیست ... تو تست های معمولی حول و حوش 70 - 75 سیر میکنه .
حالا باز هم تست می کنم .
حال حوصله نات فاند برادر ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks