اين نتيجه بدون اوركلاك سي پي يو و كارت گرافيك :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين نتيجه بدون اوركلاك سي پي يو و كارت گرافيك :
|
مرتضی جون شما تونستی با 3870@777 و مموری 2000 او خورده ای امتیاز 10920 را بگیری ولی من با 9600@750 و مموری 2000 میگیرم 10977 با رم 800 و تایمینگ 5-5-5-15 :
از تمامی کسانی که اینجا اسکرین شات میزارن یک درخواست دارم :
لطفا عکس ها را در شهر سخت افزار آپلود کنید و کد Clickable Forum Code را کپی کنید و قرار بدهید تا صفحه یکم سبک بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 ساعت طول میکشه تا صفحه لود بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (16-09-08)
یک تست بدون اورکلاک کارت گرافیک هم بگیرید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان ، این بار سوم هست که عکس هات رو Edit می کنم !
شما می خوای شات از نتایج تست رو اینجا پایلیش کنی یا می خوای wallpaper ویندوزت رو نمایش ملت بدی !؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز خاطرات ف .ی .ل .ت . ر .ی .ن .گ چند وقت پیش یادمونه ! در صورت تکرار ، دوباره محدود خواهید شد !
.
.
....
......
Overclocker (16-09-08), Stream (16-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا نکنه من قصدم اسکرین شات هست نه نمایش ......
منم یادمه که اینجا ف ی ل ت ر بود خیلی بد بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم دیگه تکرار نمیشه وقتی خواستم عکس ها رو بزارم ادیتش میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه خیلی خیلی شرمنده هستم مهدی جون مارا به بزرگیت ببخشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (16-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks