ViViD (03-12-08)
مین های سری ROG برای دقت در تنظیم ولتاژ ها مین رو یه بار خاموش میکنن بعد دوباره شروع به کار میکنه مشکل از پاورتون نیستبا این مین گرچه رستارت که میشه یک تیک مغزی میگیره خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه که احتمال زیاد میدم پاور کم میاره
ViViD (03-12-08)
معذرت می خوام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط مین های سری RoG این خاصیت رو دارن...؟؟
فکر می کنم اکثر مین ها بعد از تغییر تنظیمات بایوس واسه چند ثانیه خاموش می شن و بعد شروع به کار می کنن... برای اجرای دقیق تنظیمات و چک کردن اونها...
شاید هم p5k-e من جز سری گیمرزها بود و نمی دونستم...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(البته شوخی بود...)
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (29-12-08), Labyrinth (03-12-08), Majid OC (13-12-08), N@VID (29-12-08), ViViD (03-12-08)
خیر مربوط به سری ROG نیست این امکان مربوط به چیپست هایی هست که امکان Double Boot را دارند ( مانند P35 ، P45 و ... ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
مادربرد رو به قیمت 265 هزار تومان پیدا کردم نمیدونم زیاده یا کم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله فکر کنم رکوردهای خوبی بتونم بزنم فقط چون پاور ضعیفه میترسم به برد صدمه بزنه تا فردا که پاور 780 وات گرین و گرافیک 4870X2 و رم های اصلی سیستم از راه برسه باید منتظر بمونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
تست Super PI :
E5200 @ 4504 Mhz
Super PI = 11.98 sec
رتبه دوازدهم جهانی
E5200 @ 4288
PiFast = 23.47 sec
رتبه دوازدهم جهانی
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Majid OC (13-12-08)
MaxPI Multicore PI Calculator
http://www.benchmarkhq.ru/gallery/sc...?g2_itemId=940
|
MaxPI Multicore PI Calculator
http://www.benchmarkhq.ru/gallery/sc...?g2_itemId=940
بهادر جان ممنون فقط اگه میشه یک توضیحی در مورد این لینکی بالا دادی هم بگذار ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Dark Devil (23-04-09), Labyrinth (24-04-09), M A H R A D (26-04-09), Mehdi_Full (23-04-09), PCminister (23-04-09), Shahryar (23-04-09), Xtreme (23-04-09)
SuperPi - 13.19 sec - Olesius #14
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SuperPi 32m - 13min 5sec 190ms - Olesius #7
PiFast - 24.16 sec - Olesius #7
و یک تست با اما و اگر های زیاد...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ثبتش کردم ولی خودم دوباره حذف کردم...!! نگاه کنید خودتون متوجه می شید...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (06-05-09), Shahryar (06-05-09), vandelin (22-05-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks