برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود EVEREST Ultimate Edition نسخه ی 5.30.1903
Licence
|
اینم نتایج من با Crucial Ballistix BL3KIT25664BN1608 با ولتاژ تنظیم شده در حد 1.5V
اما چیزی که برای من جالب اینه که چرا پردازنده Core I7 920 من بر خلاف بقیه core i7 920 های دیگه نمیدونه که اینتل 22x مولتیپلایر را بری او قفل کرده و فقط اجازه داره تا 21x بالا بره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 31-10-09 انجام شده است
پردازنده 920 در حالت توربو تا جایی که میدونم از مولتی 21 ساپرت میکنه و تا به حال نداشتیم که مولتی 22 داشته باشه!!!
Going To Change New HardWare Soon
تنها در صورتی که شما تمامی هسته هارو غیر فعال کنید و حالت توربو روشن باشد میتونید ضریب 22 رو مشاهده کنید ولی در بعضی از موارد گاها این اتفاق میفته که ضریب 22 رو با هسته های فعال بشه مشاهده کرد !
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداینم برای من جالب چون که این پردازنده من اگه فقط یک هسته فعال باشه تا 22X هم بالا میره. ولی پردازنده های دیگه ای که باشون کار کرده بودم به خودشان اجازه چنین جسارتهایی را نمیدادن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اتفاق رو هم باچند برنامه مختلف دیدم فقط Everest نبوده که بگم شاید اشتباهی بوده CPU-Z , CPU-Tweaker , MSI Overcocking , HwMonitor هم اینرا نشان میدهند . توی HwMonitor اینطور بیان شده که حداکثر سزعت این پردازنده در حالت توربو 22X هست
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 01-11-09 انجام شده است
AMD>INTEL (01-11-09)
دوست عزیز به احتمال 99 درصد پردازنده شما سری T هست
یکی از قابلیت مربوط به این سری رفتن تا ضریب 22 هست
پردازنده های سری T دارای بچ نامبری به این شکل هستن
3850B001T
موفق باشید
JEskandari (18-11-09)
|
من فکر نمیکنم به این صورت باشه امیر جان چون تمامی پردازنده های Ci7 920 وقتی فقط یکی از هسته های اون فعال باشه با ضریب 22 فعالیت میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
دانلود EVEREST Ultimate Edition نسخه ی 5.30.1946
Licence
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks