چرا افتضاحه ؟ از چه نظر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
چرا افتضاحه ؟ از چه نظر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
|
|
درشرایطی که رم 800 با تایمینگ 4 باشه و تو بهش تایمینگ 6 بدی ( فقط DDR2 )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم بگم این قضیه مربوط به همه ی رم ها نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
طبق استاندارد JEDEC ، مموری PC2-6400 با ولتاژ مرجع 1.8+-0.1V باید با تایمینگ 5-5-5-18 بایاس بشه . هر پروفایل SPD به غیر از این ، در حیطه این استاندارد نیست ( برای مثال EPP ) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا اگر فرکانس DATA RATE مموری تو CL6 بالا باشه ( برای مثال 1066MHZ به بالا ) ، تاثیر محسوسی تو Performance نهایی نخواهد داشت .
منظورت از این لحاظ بود ؟
.
.
....
......
دقیقا ( بالای اسم خودت رو نگاه کن بالای اسم من هم نگاه کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من کاربر نرم افزارم نه سخت افزار برای همین زیر مهدکودک صحبت میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق و سلامت باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks