سلام :
براي تست حتما آنتي ويروس ها رو غير فعال کنيد .
|
بالا بردن تایمینگ همیشه باعث پایداری نمیشه بعضی مواقع خودش میشه عامل برای ناپایداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به این مورد هم توجه کنید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان انگار p5k داره...؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم تا چه مقدار FSB جواب می ده ولی احتمال زیاد می دم که ماژول رم هایی که رسیده دستش مشکل داره...؟؟!!
فکر می کنم این سری گلد تا ولتاژ 2.4 هم جواب بده ...؟؟!! می شه گفت تا 1100 یا 1150...
پس فرکانس 1100 با تایمینگ 5 واسه این رم ها نمی تونه بد باشه...؟؟؟
نگرفتی چی گفتم من میگم فکر نکنید اگر رمتون 533 هست میتونید تا 1200 با تایمینگ 6 اورش کنید ( شدنش میشه ولی نه به این سادگی ها )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تایمینگ 5 بد نیست خوبه تایمینگ 6 افتضاحه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا افتضاحه ؟ از چه نظر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
درشرایطی که رم 800 با تایمینگ 4 باشه و تو بهش تایمینگ 6 بدی ( فقط DDR2 )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم بگم این قضیه مربوط به همه ی رم ها نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
طبق استاندارد JEDEC ، مموری PC2-6400 با ولتاژ مرجع 1.8+-0.1V باید با تایمینگ 5-5-5-18 بایاس بشه . هر پروفایل SPD به غیر از این ، در حیطه این استاندارد نیست ( برای مثال EPP ) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا اگر فرکانس DATA RATE مموری تو CL6 بالا باشه ( برای مثال 1066MHZ به بالا ) ، تاثیر محسوسی تو Performance نهایی نخواهد داشت .
منظورت از این لحاظ بود ؟
.
.
....
......
امیر جان منظور تورو گرفتم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منظورم علی بود که می خواست تایمینگ رم رو بیاره پایین... گفتم که می تونه اور کنه تا جبران شه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد 533 هم حق داری شاید برسه بالای 1000با افزایش تایمینگ ولی اگه از ظرفیتش خارج باشه تو تست ها می بینی که کارایی کمتری به نسبت فرکانسی که داره کار می کنه می ده...
یعنی تا یه میزان معینی با افزایش فرکانس (البته بدون افزایش CL) افزایش کارایی داریم ولی بعد از یه پیک سیر نزولی می شه... با افزایش تایمینگ اوضاع بدتر هم می شه... و صرفا فرکانس اسمی خواهیم داشت از کارایی هم خبری نخواهد بود...
Labyrinth (02-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks