اینی که الان تست گرفتم v4.50هست رفتم از سایت سازندش v4.60 رو دانلود کردم و تست گرفتم بازم همین جوری شد
این هم از تست رم های ما اما چرا اینجوری شده ؟
داره داغونم میکنه زودتر یکی جواب بده خواهشا!!!
فکر کنم ورزن نرم افزار قدیمی شده نه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینی که الان تست گرفتم v4.50هست رفتم از سایت سازندش v4.60 رو دانلود کردم و تست گرفتم بازم همین جوری شد
لایسنس را از عزیزم کپی کردم ؟ ( پست اول را بخون )
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Amin Boy 20 (02-11-08)
من که نفهمیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا همون کارهای که تو پست اول گفتید رو انجام دادم همینه (اون فایل رو هم تو دایرکتوری کپی کردم)
20.jpg
|
سریال ورژن 4.60 :
CLPQIPCS47SUFW3BRI6FJ2I1V
Amin Boy 20 (02-11-08)
عزیز این سریال چه ربطی داره به مشکل نرم افزار(run میشه مشکلی نداره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_s82 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم هر دو با اندکی تفاوت یکی هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم اورست نسخه Trial اش دقیقا همین طوره ! یعنی اصلا ربطی به Run شدن نداره . شما یک بار دیگه فایل pkey.txt را توی دایرکتوری که نصب کردی کپی کن و خبرش را پی ام کن نه تاپیک منحرف نشه .
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Amin Boy 20 (04-11-08)
DDR2 800 5-5-5-15 OCZ Gold
G E N E R A L ™ (16-11-08)
Read:8156 MB
Write: 8987 MB
انفجار Performance در رم های من ( OCZ)
توجه کنید که فقط 30MHZ اور شدن !
Labyrinth (25-11-08)
زمانشنو بتونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی cl4 4 4 12
و 1t
اوضاع خیلی بهتر هم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks