چه رفتی به سئوال من داشت؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم سرعت نوشتن ssd ام چرا این قد پایین هه؟
و اینکه چرا اطلاعاتی که تو سایت خودشون میدن ، که اغلب میگن سرعت ssd ها بالای 500 مگ هه ، چرا واقعیت نداره؟
چه رفتی به سئوال من داشت؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم سرعت نوشتن ssd ام چرا این قد پایین هه؟
و اینکه چرا اطلاعاتی که تو سایت خودشون میدن ، که اغلب میگن سرعت ssd ها بالای 500 مگ هه ، چرا واقعیت نداره؟
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
hamed 111 (03-01-15)
|
خوب عزیز دل ,شما گفتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
adata sx900 متصل به ساتا 2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Click here to view the original image of 847x582px.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه منم SX900 هه ، چرا سرعت نوشتن اش خیلی تفاوت داره؟
چجوری هه اصلا قضیه ی سرعت نوشتن تو ssd
تو پست 3 ، اوستا A_M_D سرعت نوشتن Plextor اش که یکی از بهترین ssd هاست ، 40 مگ هه
واسه منم که SX900 هه 90 مگ هه حداکثر (تو تست این نرم افزار 67 مگ) پس چرا تو اطلاعات حتی سایت خود ssd هم سرعت خوندن و هم نوشتن بالای 500 مگ؟
من که آخر از قضیه ی ssd سر در نیاوردم
خوب شما داری از ساتا 2 استفاده میکنی ,نسبت به وقتی که داری از ساتا 3 استفاده میکنی ,مطمئنا افت سرعت داری
مثل Flash Memory USB 3 که بزنی به USB 2 سرعتش بیشتر از 30 مگ نمیشه ولی وقتی که Flash Memory USB 3 وصل کنی به USB 3 سرعتش میشه 90 مگ
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 02-01-15 انجام شده است
hamed 111 (03-01-15), SajjadKhati (02-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks