برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
سلام دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم هارد داغون ما
http://rs357tl2.rapidshare.com/files...NG_HD503HI.png
=========
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط HoSsEiN.iR در تاریخ 02-01-10 انجام شده است
|
حسین جان چیزی دیده نمیشه
لینکشو تو خودش گذاشتم لطفا دوباره بازدید کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم چنان ناموفق بودم حسین جان
بله این لرزش رو من هم دارم ولی زیاد نگران نباش مشکلی نداره ، یک صدا هم موقع روشن شدن میده که اون هم عادی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارم روش این مورد تحقیق میکنم اگر تونستم رفعش کنم بهت میگم
قربانت امیر
Hamid2547 (08-01-10)
امیر جان اینم همون تستی که توی یاهو مسنجر نرسید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
|
من خیلی سر در نمیارم ... فقط میدونم که وضعیت بسیار بدی دارند و احتمالا سکته ناقص زده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی عکسهاتو زین پس اینجا آپ کن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen_star (13-01-10)
بابا وحید خان نگو
500 نو هست تازه2 روزه خریدم نا امیدم نکن
320 مال چندساله خودم احساس کرده بودم وضعش خرابه
حالا اگه دوستان بیان یه توضیح بدن ممنون میشم
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks