واسه من چرا compared to other... نداره ؟
واسه من چرا compared to other... نداره ؟
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون مثل پردازنده شما نبوده ! مشکل این سایت اینه که توی تشخیص ها خیلی خوب نیست ...
مثلا هسته پردازنده منو نیوکاسل تشخیص داده با اینکه ونیز هست !
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
M A H R A D (25-08-07)
این هم تستی که امروز گرفتم سعی کردم به سیستم فشار نیارم باتوجه به اینکه دما اتاق بالا بود و تابستون هست همین طوری که توی شکل میبینید اور کردم تا 2.5 گیگاهرتز و نتیجه نسبتا خوبی هم گرفتم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک ثبت شده تست :
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=639477
منتظر بقیه دوستان هم هستیم ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
M A H R A D (26-08-07)
سلام دوستان . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این واسه سیستم من :
این عکس :1. (38): : http://i13.tinypic.com/5yd2p9x.jpg
این هم لینک ثبت شده : http://www.hwbot.org/result.do?resultId=639505
M A H R A D (26-08-07), Shahryar (26-08-07)
شهریار جان این عکسی که گرفتی نشون میده با فرکانس 1890 مگاهرتز تست گرفتی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی تو CPU-Z فرکانس 2500 مگاهرتز درج شده !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قضیه چیه ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنآ چه قدر به این بدبخت ولتاژ دادی 1.58V خیلیه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ^^Mehdi^^ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مهدی جان خوبی ؟
قضیه همین بود که من از CPU-Z گذاشتم ! ببین چه Geek Bench و چه wPrime هیچ کدام نمی تونند اورکلاک های نرم افزاری داخل ویندوز را تشخیص دهند و از حاصل ضرب ضریب در FSB یا HT بدست می آوردند سرعت را ...
برای اورکلاک معمولا دو روش استفاده میشه یکی اینکه شما اول ولتاژ را بدی بعد اور کنی و دوم اینکه قدم به قدم بری بالا و ولتاژ را هر بار سیستم پایدار نبود بدی که من روش اول را با توجه به دما خوب پردازندم انتخاب کردم با این حال برای فن استک باعث گرمایی میشه که خودش در اور باعث استیبل نبودن میشه و بهتر هست حداکثر از 1.45V استفاده کرد ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
M A H R A D (26-08-07)
|
خوش آمدید سینا جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30naa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینا جان بازم تست بگیر چون جالبه شما با رتبه جهانی تنها 9 ثانیه تفاوت ندارید اما در هم رده های خودتون متاسفانه خیلی بد کار کردید ...
لطفا این دفعه تمامی برنامه ها Messenger و ... را ببند و تست بگیر ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
به به آقا سینای گل ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30naa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدت مدیدی بود سعادت نداشتیم ببینیمتون ...
راستی یه بار دیگه تست بگیر ... ایشالله رکورد بهتری پیدا میکنید!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks