اینم رکورد این نرم افزار برا منو amdبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط نپرسید چجوری که دیگه این کار شدنی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط برا اقا سعید که فک نکنه این بهتر از اورستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انسان مجبور نیست حقایق را بگوید ولی مجبور است چیزی را که می گوید حقیقت داشته باشد
خوب دوست عزیز..
یک باگه کاملا ساده هست که در قسمت Latancy باگ ایجاد شده...
سره تست هایی که میزدم زمانی که سیستم Unstable میشد حتی به امتیاز 154xx هم رسیدم...(تمامی Stage های این برنامه به صورت باگ میشد)
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منم که خودم اشاره کردم باگ هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحثمون با سعید این بود که اورست باگ داره و این بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط roben در تاریخ 20-09-10 انجام شده است
انسان مجبور نیست حقایق را بگوید ولی مجبور است چیزی را که می گوید حقیقت داشته باشد
PUMAOC (20-09-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره . تازه ربین جان اگر cpu آن لاک شده مثل 140 داشته باشی خود ویندوز ماکروسافت هم باگ می گیره چه برسه به اینا :دییییی
باگاش مثل اورست فاجعه نیست. اورست النی برای من کلا کاپی رو 30000 می زد ول هم نمی کرد!
تازه با AMD باگ گرفتن کاری نداره کلا پلتفورم مزخرفیه :دییییی مردی با intel باگ بگیر که استیبل هست. اون وقت یم شه باگ نرم افزار نه پلتفورم !
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 20-09-10 انجام شده است
roben (28-09-10)
AMD MAxxMem World Record
سلام دوستان امروز یک جفت رم CSX CEC 1333MHZ CL9 که دارای چیپ Micron D9 KPT بودند به دستم رسید و شروع به تست زدن روی خنک کننده Air Cooling کردم که منجر به شکسته شدن رمورد Maxxmem در کلاس پردازنده های AMD شد .این رم ها اینطور که ظاهرشون نشون میداد اصلا رم های مرغوبی نبودند به طوری که دارای تایمینگ 1333MHZ CL9-10-10-28 در حالت 1.5V بودند که یک فرکانس و تایمینگ افتضاح برای این رم ها به حساب میومد.ولی با کار کردن روی این رم ها هم در پلتفروم X58 هم AM3 790FX که مادربرد هم Asus Crosshair III Formula بود متوجه شدیم که این رم با ولتاژ دیفالت حتی قابلیت کار کردن روی 1600MHZ CL7 رو هم دارای هست که بسیار جالب بود.یک نکته دیگه هم این بود که اگر رم های مرغوب تری Elpida Hyper در اختیار داشتم و به همین وضعیت تایمینگ ها به 6-6-5-16 تغییر میکرد حتی به امتیاز بالا 1800 مارک هم میرسیدیم که اشنالا دفعه بعد.
1648.5marks
CPU:AMD Athlon II 440 X3 @ 3840MHZ 1 Core Active
Ram:1700MHZ CL7-7-6-18 1T 1.76V
NB:3200MHZ
HWbot ink
HTML Code:http://hwbot.org/community/submission/1058941_.d3vil._maxxmem_ddr3_sdram_1648.5_marks?new=true
ایشالا سعی میکنیم در هفته دیگه اگر رمهای DDR2 D9 GMH برسند رکورد جهانی MAxxMem DDR2 دنیا رو هم بزنیم به امید خدا اگر هم شد LN2 استفاده میکنیم.(الته در حال حاظر هم رکورد سوم رو در اختیار دارم از تست های قبل)...
موفق باشید/آرمان
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
من هنوز که هنوزه با این نرم افزاره مشکل داره ولی باز دارم روش کار می کنم
سه تا تصویر می زارم خودتون قضاوت کنید
2200 cl8
2000 cl7
1900 cl6
والا من نرم افزار به این شوتی تا حالا ندیده بودم، که برای تست باشه
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 23-10-10 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ViViD (23-10-10)
|
عکسهایی که گذاشتی باز نمیشه برادر محمدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Jagvar (23-10-10)
والا نمی دونم من چه هیزم تری به این آپلود سنتر فروختم که بنده رو از نون خوردن انداخته :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم که گفتین مهندس جان
:کیس
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1747.20
2214MHZ
CL8-8-8-20-68
XPG Adata
dual chanal DDR3
cpu : i7 870 @4.42 GHZ
NB : 4GHZ
QPI : 3.5MHZ
ویندوز خیلی خیلی قدیمی بود! دسترسی به ویستا هم نداشتم تو اون می تونم بهتر مارک بگیرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT LINK
Hessam_7800gtx (24-10-10), Jagvar (25-10-10)
بسیار عالی سعید جان ولتاژ رم چقدره؟؟
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks