قیمتش تقریبآ میشه : 1,170,000,000 تومان...!
کاربر افتخاری انجمن
[/align]سلام...
این موبایل که عکسشو در زیر می بینید دورش از الماس هست...:24::24:و جنس بدنش از پلاتینه...:167::24:جوی استیک هم از طلا 18 عیار هست...!!!:95::24::15:
دور جوی استیکش 28 قطعه الماس به کار رفته...دور گوشی رو همونطور که می بینید از جنس چوب و فیبر کربن هست...:17:
در ضمن طرحش رو دو جواهرفروش معروف مجارستانی دادن و قمیمتش هم 1,300,000 دلار آمریکا هست...!:24::24::24::83:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم مشخصاتش:
Windows CE, Motorola MX21 (266 MHz) processor, 64 MB(Flash)/64 MB(RAM) memory, color TFT (262.144 colors) display, USB, WAP, 29 preset ringtones, SMS, MMS, E-mail, Internet, Java support and a media player
موفق باشید
بهنام
|
|
کاربر افتخاری انجمن
قیمتش تقریبآ میشه : 1,170,000,000 تومان...!
کاربر شهرسختافزار
بابا خیلی خفن بود بازم از این اخبار باحال بزارین
X Ray (12-10-07)
کاربر افتخاری انجمن
راستی روی هند ست اش هم الماس به کار رفته...
Administrator
کمپانی سازنده اش چیه ؟
سپاس
कभी हार
نمودم ممنون..
ولی من یکی از دوستام میگم سونی اریکسون میخواد مدل الماس سیاه را 2007 بده که مثل همین بود نمیدم فکر کنم همونه...
باتشکر شهریار
|
|
کاربر افتخاری انجمن
چیزی که روش ننوشته...فکر نمی کنم کمپانی خاصی داشته باشه...همون طور که گفتم دو تا جواهرفروش اینو طراحی کردن...و سیستم عاملش و رم و ... که مسه بقیه گوشی هاست و چیز خاصی نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
کاربر افتخاری انجمن
فکر نمی کنم SE یه همچین گوشی بده...چون اولآ قیمتش بالاست...کمتر کسی اینقدر پول واسه یه گوشی می ده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
دومآ اسمی هم روش نیست...اگر سونی اریکسون اینو می خواست بزنه لااقل اسمش رو روش می نوشت...
:83:
حق آب و گل داره
گوشي الماس سوني اريكسون black Diamond نام داشت كه امتيازش فروخته شد و يك شركت ديگه توليد ميكنه . اونم سفارسي به قيمت 300 هزار دلار . جون توش الماس واقعي زيادي بكار رفته
ولی توی قسمت یه اسم از موتورولا اومده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
Windows CE, Motorola MX21 (266 MHz) processor, 64 MB(Flash
X Ray (12-10-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks