ایول. چه سخت افزار قدرتمندی. هیف نیست اندروید روش نصبه. ای خداااا۱- صفحه نمایش: اندازه ۴٫۷ اینچ لمسی خازنی Super Clear LCD 2 (با ۱۶ میلیون رنگ) و پشتیبانی از رزولوشن HD و Gorilla Glass 2
۲- پردازنده : پردازنده چهار هسته ای ۱٫۵GHz مدل NVIDIA Tegra 3
HWBOT SSA Member
ایول. چه سخت افزار قدرتمندی. هیف نیست اندروید روش نصبه. ای خداااا۱- صفحه نمایش: اندازه ۴٫۷ اینچ لمسی خازنی Super Clear LCD 2 (با ۱۶ میلیون رنگ) و پشتیبانی از رزولوشن HD و Gorilla Glass 2
۲- پردازنده : پردازنده چهار هسته ای ۱٫۵GHz مدل NVIDIA Tegra 3
P A R H A M (09-04-12), Rezasam1 (09-04-12)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ ن ه پ می خوای روش IOS نصب کنند تا هیچ کاری نشه باش کرد!!!! فقط بگذاریش توی قاب نگاهش کنن؟
5 سال اینده = در دستان اندروید (با توجه به سورس کد هایی که روز به روز داره انتشار پیدا میکنه )
New Season
P A R H A M (09-04-12), Rezasam1 (09-04-12)
HWBOT SSA Member
.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئن باش معین جان اپل همین طوری نمی شینه سر جاش تا این اندر رشد کنه. خدا وکیلی IOS , خودت داشتی می دنی چییه. من با اندروید فقط توی تب بچه های دانشگاه کار کردم. در مقایسه با ipod خودم مثل فحشه. ( نظر شخصی منه)
Rezasam1 (10-04-12)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید جان هر چیزی رو میشه سلیقه ای مقایسه کرد و خوب اون موقع یک وقت هست من از یک مارک خوشم میاد یا با یک مارک حال می کنم دیگه دلیل نمیشه که اصلا بخواهم در موردش بحث کنم یا صحبتی انجام بدم
اما در عمل با توجه به Open Source اندروید و با توجه به اینکه کد هایی که در اختیار برنامه نویس ها قرار میگیره توانایی عملکردی بالاتری داره بعید نیست در همین امسال اندروید پیش بیوفته
البته نباید این رو رد کرد که اپل یک شرکت هست و اندروید زیر مجموعه بزرگ تری داره مسلما یک شرکت کوچیک مثل اپل (در مقیاس تک شاخه ای بودن شرکت) رو نمیشه با مجموعه شرکت هایی که دارند از اندروید استفاده می کنند مقایسه کرد باز با این حال دنیا دنیای پیشرفت و توسعه هست معلوم نیست شاید پروژه جدیدی از شرکت جدید تر که اسم اون هم در میان نیست گوی سبقت رو از بقیه شرکت ها بگیره اما در حال حاظر با توجه به در دسترس بود این دو غول نرم افزاری رقابت بین این دو هست
New Season
P A R H A M (10-04-12), Rezasam1 (10-04-12)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب انگار لازم شد یه اندروید بگیرم. ارزون ترین گوشی یا تب که اندروید داشته باشه چند دلاره تقریبا معین جان؟
Rezasam1 (10-04-12)
عضو VIP شهرسختافزار
اون رو باید از پرهام جان بپرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما خوب به نظر من صبر کن تا هم ONE X که توی این تاپیک معرفی شده قیمتش معقول بشه هم سری جدید گلاکسی معرفی بشه اون موقع شاید انتخاب های بهتری باشه تا اینکه یک گوشی که ارزش خرید نداشته باشه رو تهیه کنی!!
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 10-04-12 انجام شده است
New Season
Rezasam1 (10-04-12)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks