Armin-N (28-06-07)

کاربر افتخاری انجمن

دوست عزیزم؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط staywithme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفآ اینقدر از سایت جی اس ام لینک ندید.این سایت اصلآ معتبر نیست.(به این لینک کار ندارم.)این مقایسه هم که شما لینکش رو گذاشتید یه چیزه خیلی سادست...
و در کل به جز دوربین و جی پی اس N95 چیزه دیگه ای نداره که بشه باهاش پز داد و زد تو سر W960 ...
لطفآ متعصب نباش!من خودم هم از طرفدارهای نوکیا هستم ولی باید واقعیت رو قبول کرد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
Armin-N (28-06-07)

کاربر شهرسختافزار

من طرف دار خونی یه سونی اریکسون البته + اپل آیفون هستم و اصلا با نوکیا کاری ندارم ولی حق چیزه دیگست .
این سایت خیلی هم معتبر هست.
آخرین ویرایش توسط X Ray در تاریخ 29-06-07 انجام شده است

حق آب و گل داره

اخه مگه شما بیشتر از 8 گیگ استفاده میکنی ؟؟؟ یعنی اگه بخای میتونی رو ن95 یه مموریه 8 گیگ بندازی که به قول شما قابل ارتقا ه ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط staywithme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به نظر من قیمت اصلیه و960 نباید بالای 600 باشه
خیلی گوشیه خوبیه من بین این و ن95 شک داشتم که بازم مثله همیشه سونی برنده میشه و این بار هم نوکیا نمیگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (17-08-07), Mehdi_Full (17-08-07), X Ray (18-08-07)
ایول.
حرف نداره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای سونی اریکسون
ولی M600 خودم بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .

کاربر شهرسختافزار

بابا W960 خدای گوشی هاست
در موردش اینطوری نگید
خیییییییییییییییییییییییی یییلی دوسش دارم
| 
          | 

کاربر شهرسختافزار

هاااااا!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amirhossein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بات موافقم !!!
من خودم M600 ندارم ولی یکی از دوستام داره!!!!
من که از M600 بیشتر از همه ی گوشی ها خوشم می یاد تازه با کلاس هم هست!!!!
الان گرون هم شده!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

حق آب و گل داره

واقعا شده 260 تومن ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این و960 تا کی وارده بازاره ایران میشه بریم بخریم ؟؟؟ آخه الان گوشی ندارم تا یکی دو هفته ی دیگم وقت دارم گوشی بگیرم خیلی دلم میخاد 960 بگیرم به نظرتون تا اون موقع میاد ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید جدی میگی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا این قیمت شده؟؟؟؟؟؟؟!!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks