دو مدل تاپ دیگه سونی اریکسون در مدلهای S500 و P1 معرفی شد که به توضیح هر کدومشون میپردازمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل S500
این مدل که یکی دیگه از کشوییهای سونی اریکسونه دارای اسلات مموری M2 و 12 مگ مموری داخلی که به نظر من خیلی کمه هست و ظاهری جذاب و قشنگ
دارای بلوتوث ورژن 2 به همراه USB و فاقد اینفرارد
دوربین 2مگاپیکسل و دارای واکمن ورژن 2 و فاقد رادیو
در ضمن مدل منوی گوشی هم یه کمی تغییر کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات کامل
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s500-1983.php
عکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل P1
یکی دیگه از گوشیهای اسمارت فون (هوشمند) سری P سونی اریکسون معرفی شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این مدل دارای صفحه ای فینگر تاچ - TFT touchscreen (مورد علاقه من) هست با کی پدی بصورت QWERTY مثل ام 600 با مموری داخلی عالی 160 مگابایت به همراه یک مموری 512 M2
دارای بلوتوث - اینفرارد و USB
به همراه یک دوربین 3.2 مگاپیکسلی قوی با اتوفوکوس (که واقعا عالیه و حرف نداره)
دارای رادیو و یک باطری بسیار عالی 1120 mAh که باهاش میشه 440 ساعت در حالت استندبای و 10 ساعت مکالمه مداوم داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وزن این گوشی هم 124 گرم بیشتر نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من که میتونه بهترین گوشی سری P سونی اریکسون حتی بهتر از P990 باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که شدیدا منتظرش میمونم و امیدوارم که صداش ضعیف نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات کامل
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-1982.php#
عکس

Bookmarks