Moein (12-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روزنامه The Wall Street Journal اعلام دارد که گوگل قصد دارد به زودی یک گوشی موبایل برای برنامه ها و نرم افزارهای تولیدی خود، ارائه دهد. بر این اساس تا 2 هفته ی آینده گوگل برنامه ی تولید گوشی موبایل خود را ارائه و اعلام می کند و تا اواسط سال آینده این گوشی تولید و عرضه خواهد شد. در این راستا تعداد زیادی از تولیدکنندگان گوشی های موبایل اپراتورهای بی سیم و ارائه دهندگان خدمات موبایلی با گوگل همکاری خواهند کرد.
این گوشی مجهز به سیستم عامل متن_باز خواهد بود که امکان ارتقاء و توسعه را برای تولیدکنندگان برنامه ها و سیستم عامل ها فراهم می کند و نیز شرکت های تولید کننده برنامه های جانبی می توانند نرم افزارهای جدیدی برای آن ارائه دهند. البته این گوشی دارای یکسری برنامه های خاص گوگل مثل نقشه ها، جستجوگر و ... خواهد بود.
در حال حاضر اپراتور T- Mobile امریکا بیشترین تمایل را برای همکاری با گوگل اعلام کرده است.
ظاهرا قیمت 950 دلار روش گذاشتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی واقعا شیکه !!!
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 12-01-10 انجام شده است علت: ادغام
Moein (12-01-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
البته نسخه جدید گوشی گوگل رونمایی شد ولی هیچ شباهتی به پست بالایی ندارد ...
گوگل از برگزاري کنفرانسي مطبوعاتي در روز 5 ماه ژانويه در آندروييد خبر داد. پيش از اين بنا بود تا در همين روز از گوشي تلفن همراه جديد ارائه شده توسط اين شرکت تحت عنوان گوگل فون رونمايي شود.
گوگل از روز پنجشنبه گذشته براي تعداد زيادي از رسانهها دعوتنامه حضور در مراسم رونمايي که در حضور مديران ارشد گوگل برگزار ميشود، ارسال کرد تا در اين برنامه که در حاشيه فستيوال سالانه CES در لاسوگاس برگزار ميشود، شرکت کنند. اين دعوت با عنوان شرکت در «گردهمايي رسانهاي آندروييد» انجام شده است و انتظار ميرود بهمنزله ارائه رسمي تلفن اچتيسي/گوگل نکسوس وان باشد که تنها بهصورت داخلي ميان صاحبنظران عرصه تکنولوژي براي بررسي و بحث در مورد قابليتها توزيع شده بود، اما عرضه تجاري آن تاکنون متوقف مانده بود.کارشناسان پيشبيني ميکنند، گوگل شانس زيادي دارد تا از اين فرصت استثنايي به خوبي براي تبليغ تلفن همراه جديدش موسوم به Nexus One که اولين گوشي تلفن همراه اين شرکت است که بهصورت بيواسطه به مشتريان عرضه خواهد شد، استفاده کند.
بهنظر ميرسد گوگل اکنون با ارائه تلفن همراه جديدش بهصورت مستقيم و از طريق فروش اينترنتي در وبسايت اين شرکت ميتواند پاسخي به کنجکاوي علاقهمندانش در مورد قابليتهاي اين محصول داشته باشد. گوگل از سال 2009 زمان و هزينه بسيار زيادي براي ارائه تلفن همراه جديد مبتني بر سيستم عامل آندروييد صرف کرده است و همواره بروز اشکال در همکاري ميان اين شرکت و ديگر شرکايش (از جمله موتورولا و وريزون) دغدغه جدي براي مديران گوگل بوده است.
براساس اطلاعات ارائه شده از سوي سازمان مقررات ارتباطاتي آمريکا FCC، قرار بر اين است که نکسوسوان، منطبق بر استانداردهاي شبکه تلفن همراه تيموبايل در آمريکا ارائه شود، اما وبلاگ شرکت تيموبايل خبري به نقل از مقامات داخلي اين خدماتدهنده تلفن همراه داده است که بر اساس آن: «تلفن همراه آندروييد صرفا توسط گوگل عرضه شده و تيموبايل مسئول پخش و فروش آن نخواهد بود.»
در هر صورت فراخوان گوگل مانند شوک به صنعت تلفن همراه بود و تمام اخبار و تحولات آتي فستيوال CES را تحت تاثير خود قرار داده است. در هر صورت بايد تا آخر هفته جاري صبر داشته و واکنش کارشناسان و علاقهمندان فناوري تلفن همراه به اين محصول جديد گوگل را نظاره کرد.
گوگل در گذشته با ارائه دو مدل گوشي آندروييد علاقه خود را به اين صنعت نشان داده بود، اما اينبار هنوز مشخص نيست که ريسک جديد اين شرکت تا چه اندازه موفقيت آميز خواهد بود.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks