سلام.
زیاد گوشی های خوبی تو این رنج نداریم.
شاید گوشی Samsung Galaxy J1 mini و یا Asus Zenfone 4 باشند که بیارزه خریدشون.
کاربر شهرسختافزار
|
|
مدیر انجمن موبایل
سلام.
زیاد گوشی های خوبی تو این رنج نداریم.
شاید گوشی Samsung Galaxy J1 mini و یا Asus Zenfone 4 باشند که بیارزه خریدشون.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
کاربر شهرسختافزار
درود برشمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا چه بودجه ای پیشنهاد دارین؟ و کدوم رو بگیرم؟
مدیر انجمن موبایل
واللا بودجه رو شما باید مشخص کنید. اینکه اصولاً چقدر تو ذهنتون هست که براش هزینه کنید. مهمتر از اون هدف هست که اصولاً گوشی رو برای چ کاری میخواید؟ کاربرد عادی، شبکه های اجتماعی و یا اینترنت و دانلود، مطالعه و یا یه دستگاه پرچمدار. مهم نیازهای شماست.
کاربر شهرسختافزار
من تا 300 فقط میخوام واسه برنامه نویسی اندروید چون با مجازی سازی نمیشه نرم افزاری واسه اندروید نوشت و اون رو تو شبیه سازها اجرا کرد. میخوام از صحت کار برنامه اطمینان حاصل کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش هم مطالعه pdf و ..
مدیر انجمن موبایل
گرچه برای برنامه نویسی هم من پیشنهاد میکنم از بلو استکس هم استفاده کنید و امثالهم ولی باز با این حال سامسونگ جی 1 مینی که بالا معرفی کردم مناسب تره و یا اگه براتون ممکن بود گوشی گوشي ZTE Blade L3 هم خوبه چون هم اندروید 5 هست و هم 1 گیگ رم داره.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks