سونی اریکسون هیچ وقت گوشی هاش فیلمبرداری خوبی نداشتند!
سایت GSMARIA هم مرجع خوبی به شمار میاد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

همه اطلاعاتش که غلط نیستن ولی تو بعضی موارد (تو بخش موبایلش) من اطلاعات غلطی رو دیدم که اگه یادم میومد الان ذکر می کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز نمي خواستم اينو بگم در مورد Digikala . اما همه بدونن که اين سايت مثلا در مورد دوربين ديجيتال ترجمه کلمه به کلمه از سايت dpreview هست. اما با توجه به اينکه کدام دوربين رو داشته باشه و روي دستش مونده باشه فقط در تمام موارد (جديدها) محاسنش رو ميگه و امتياز بالايي بهش ميده(امتيازي که اصلا سنخيتي با ترجمه واقعيش نداره)معايب فوق العاده غير قابل قبولش رو که وقتي خريدي متوجه ميشيد و در سايت Dpreview هم زده رو نميگه! کلا نون به نرخ روز خور هست و وقتي راست ميگه که منافعش تامين بشه. پس به اطلاعاتش هيچ وقت استناد نميشه کرد. پس قابل اعتماد نيست و شما نميتوني مطمئن باشي که داره راست ميگه يا دروغ و اينکه کدوم اطلاعاتش واقعي و کدوم غيرواقعي است خدا داند. بهتره با سايتهايي استناد کنيد که کارشون فقط تست هست و از اعتبار بالايي برخوردارند مثل خود dpreview .اين از اين.

دوست عزيز مگه گوشيهاي نوکيا فيلمبرداري خوبي دارن(به جز يک تعداد محدود!؟ Nokia 5310 XpressMusic و N72 و 7500 و ... شما کيفيت فيلمبرداريشون رو اصلا ديديد؟! فقط N95 و يه تعداد خاص ديگه خوب هستن. اما در سوني اريکسون K750>N72 و سري C هم کيفيتشون خيلي خوبه. P1 و P990 نسبت به N72 و N73 خيلي بهترن(اين در عمل به من ثابت شده). پس حرف کلي نميشه زد.