به نظر من اگر كيفيت دوربين مي خواي فقط Sony Ericsson K850i بخر. سوني از نظر كيفيت از نوكيا خيلي بالاتره.
اصلا نوكيا كارش دوربين نبوده و نيست.

کاملا در اشتباهی دوست من...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من خودم یه عمر k810 داشتم... با k850 مقایسه کردم...به نظر من کیفیت دوربین هر دو مثل همه... و نیز فلش k810 رو به جرات میتونم بگم که از k850 قویتره و بردش بیشتره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین ..اگه سونی اریکسون لنز سایبرشات میزاره... بجاش نوکیا لنز کارل زایس( لنز بکار رفته در دوربینهای فیلمبرداری و دیجیتال سونی) میزاره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تو 2 مگا پیکسلی ها قبول دارم که سونی اریکسون عملکرد بسیار بهتری نسبت به نوکیا داشته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو 3 مگا پیکسلی تا حدودی مساوی بودن ... ولی تو 5 ها نوکیا از همه سرتر بوده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

نتایج تست مقایسه 5 ها رو هم تا بعد از ظهر همینجا میذارم...ببینید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید