بچه ها رفتم این 6220 رو دیدم... قیافش رو دیدم مثل پلاستیک کهنه بود... حالم از قیافش که بهم خورد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (oh...shit)... همون موقع یکی اومده بود بخره...(از شانس ما) گوشی رو روشن کردن... ازش گرفتم...یکم کار کردم...دیدم دکمه هاش خیلی ضایست...وقتی فشارشون میدادی دلت یه جوری میشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!! بازم(shit)...خلاصه به حال این گوشی با این امکانات و این ظاهرش تاسف خوردم... قیمتش هم 203 تومن بود...از این منصرف شدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این گوشی رو هم که مهدی جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فرمودند...(یکی اینکه قیمتش بالاست و هم اینکه فیلمبرداریش خیلی ضعیفه...!!!(از نزدیک دیدم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه به نتیجه رسیدم که همون n82 بهترین گزینه با قیمت مناسب و امکانات عالی...ونیز کیفیت دوربین و فیلمبرداری بالا و سیمبین و...و...و که نیازهای من رو حداقل برطرف میکنه...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنمایی خوب و نتیجه بخش دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks