شهریار جان از نظر آنتن دهی که هیچ فرقی با هم نمیکنن فقط تو همون موضوع مموری و بلندی صدا هست که دبلیو 700 رو متمایز میکنه البته دبلیو 700 اتوفوکوس نداره که به نظر من زیاد مهم نیست ولی بی تاثیر هم نیست اگه دوربین و کیفیت دوربین برات مهمه کا 750 رو بگیر و اگه کیفیت و بلندی صدا و در کل اهل زیاد آهنگ گوش کردن هستی دبلیو 700 رو بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
فقط یه قضیه بهت بگم که کا750 الآن دیگه اصلش خیلی کم شده و تقریبا 80-90 درصد تقلبی تو بازار هست که اینو امروز خودم به عینه تو علاالدین دیدم جعبه هاش که دیگه خیلی تابلو هست که فکر میکنم همینجا چاپ میشه :24:
در مورد کا610 هم خدمتت بگم که به نظر من با قیمت فعلی 272000 تومان اصلا نمی ارزه و مهمتر اینکه مموریش از نوع M2 هست که هم خیلی کمه (البته 1 گیگ اون) و هم خیلی گرون:20:
در آخر اگه نظر منو میخوای پیشنهاد میکنم که یه دبلیو 700 با یه مموری 1 گیگ بردار البته حتما دقت کن که گوشیت هم رجیستر اصلی باشه و هم منو و کی پد هم فارسی باشه:20:
راستی اگه بیشتر میتونی هزینه کنی (بالای 400 تومن) بگو تا موردهای دیگه رو برات بگیم با کمک دوستان:23:
با تشکر مهدی:20:

Bookmarks