برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
ممنون..
دستت طلا عزیزم..
عزیزم من هم یکی از این گوشی را می خوام بگیرم بعد از نظرات شما و تحقیق..
1- K750i
2- W700
3- K610
عزیزم طبق گفته های قبل W700 مموری بیشتر داره و ام پی تری پلیر قوی تر اما k750i دوربین و کمی فکر کنم از نظر خط دهی بهتر باشه نه ؟ K610 چه طوره ؟
اگه میشه یه عکس از عکس هایی که با W 700 گرفتی را آپ کن..
ممنون..
ببخشید در این تاپیک گفتم لطف کن انتقالش بده...
یه دنیا ممنون..
شهریار
شهریار جان از نظر آنتن دهی که هیچ فرقی با هم نمیکنن فقط تو همون موضوع مموری و بلندی صدا هست که دبلیو 700 رو متمایز میکنه البته دبلیو 700 اتوفوکوس نداره که به نظر من زیاد مهم نیست ولی بی تاثیر هم نیست اگه دوربین و کیفیت دوربین برات مهمه کا 750 رو بگیر و اگه کیفیت و بلندی صدا و در کل اهل زیاد آهنگ گوش کردن هستی دبلیو 700 رو بگیر
فقط یه قضیه بهت بگم که کا750 الآن دیگه اصلش خیلی کم شده و تقریبا 80-90 درصد تقلبی تو بازار هست که اینو امروز خودم به عینه تو علاالدین دیدم جعبه هاش که دیگه خیلی تابلو هست که فکر میکنم همینجا چاپ میشه :24:
در مورد کا610 هم خدمتت بگم که به نظر من با قیمت فعلی 272000 تومان اصلا نمی ارزه و مهمتر اینکه مموریش از نوع M2 هست که هم خیلی کمه (البته 1 گیگ اون) و هم خیلی گرون:20:
در آخر اگه نظر منو میخوای پیشنهاد میکنم که یه دبلیو 700 با یه مموری 1 گیگ بردار البته حتما دقت کن که گوشیت هم رجیستر اصلی باشه و هم منو و کی پد هم فارسی باشه:20:
راستی اگه بیشتر میتونی هزینه کنی (بالای 400 تومن) بگو تا موردهای دیگه رو برات بگیم با کمک دوستان:23:
با تشکر مهدی:20: