کاربر افتخاری انجمن
با سلام.
در این تاپیک آخرین قیمت های گوشی های ال جی قرار می گیرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با تشکّر - X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
کاربر افتخاری انجمن
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
کاربر افتخاری انجمن
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
arven_andomil (02-07-07), Emperatour (01-07-07), M A H R A D (01-07-07)
حق آب و گل داره
پرادا وارد بشه میترکونه. لامسب اخر قیافس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
کاربر افتخاری انجمن
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
|
|
کاربر افتخاری انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يكشنبه 10 تير 1386
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز بنده برای خرید گوشی رفته بودم علاالدین
فقط یه مساله رو خدمتون عرض کنم قیمت گوشی داره خیلی میاد پایین و علتش رو هم بهنام و پویای عزیز چند روز پیش و همین امروز تو تاپیکهای مختلف اعلام کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشترین دلیلش هم بخاطر آماده سازی بستر گوشیها جهت رجیستر در مخابرات هست که این مسئله اگه کاملا اجرا بشه (که تقریبا شده) ضرر بسیاری رو متوجه فروشندگان علاالدین و همچنین شرکتهایی که بصورت قانونی گوشی وارد کردن (سیتادل و ...) ، میکنه
بیشتر فروشندگان دور همدیگه جمع شده بودن و واقعا نمیدونستن که چکار کنن و صحبتشون هم در مورد رجیستر شدن تمام گوشیها و پایین اومدن قیمت بود و .....
با اینحال خدمتتون بگم که مثلا گوشی N73 نوکیا که دورو بره 600 هزار تومن قیمتش بود من دیروز 415000 هزار تومن قیمت کردم و واقعا متحیر شدم (البته اینم بگم که هنوز این موضوع (ارزون شدن گوشی) کاملا تو علاالدین پخش نشده یعنی فروشندگان چون میدونن این مسئله براشون پیش اومده صداش رو فعلا درنمیارن تا گوشیهاشون کاملا فروش بره و ان 73 هم تو طبقه همکف قیمتش رو 570 تا 600 هزار تومن قیمت میدن)
با اینحال این مسئله میتونه تو پایین اومدن گوشی کمک کنه که به نفع مصرف کننده هست و بازار رو از این آشوبی که تقریبا یکساله بوجود آوردن در میاره و جای خوشحالی داره
پس اگه هنوز گوشی رو نخریدین به نظر من یه مقدار دیگه اگر صبر کنین ضرر نمیکنین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن :
گوشیهای جدید سونی اریکسون هم چند مدلش به بازار اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
W200
170000 تومان با گارانتی اصلی کامتل
S500
500000 تومان - متفرقه
K810
600000 تومان با گارانتی سیتادل
P990 هم که داره واقعا روزهای بسیار ارزون خودش رو طی میکنه
قیمتش هم 310000 تومان بدون گارانتی - فرانسه با پک کامل (مفت مفت)
با تشکر
مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
F A R I D (03-07-07), M A H R A D (03-07-07), Wink (03-07-07), X Ray (02-07-07)
کاربر افتخاری انجمن
مرسی مهدی جان به خاطر توضیحات کاملت...!
P990 رو مطمئنی ؟!!!!!!! من که باورم نمیشه!!!!
شما که قیمت دستته, من اگه بخوام گوشیمو بفروشم چند بر می دارن ؟!سالم هست گوشیم!
می خوام برم یه N95 بخرم.
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
عضو VIP شهر سختافزار
بله بهنام جان پی 990 با قیمت 310 هزار تومن
والا نمیدونم اگه خیلی سالم باشه با قیمت جدید ان 73 فکر میکنم 300 بیشتر برندارن
البته باید صبر کنی ببینی بازار چجوری میشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks