-
پاسخ: سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
من یه سری نکات دیدم دیگه ترجیحا نقل قول نمیکنم ...
1- از اون حرف دوستی که مثلا در طرفداری از se گفتن تخصص se سیستم عامل نیست و این تخصص نوکیاست واقعا تعجب کردم!!
سوال:اگه کارهای سیستم عامل تخصص نوکیاست چرا نوکیا گوشی سیستم عامل دار تاچ نداره؟
خوب معلومه uiq دست سونی اریکسونه..واسه اینکه نوکیا رو ضعیف تر کنه نصف uiq رو به موتو داد تا اینجوری به شکل غیر مستقیم با قدرتمند کردن موتو...از سلطه ی نوکیا کم کنه..چون حریف اصلیش رو نوکیا میدونه نه موتو
پس دیگه اینجوری فکر نکن
واسه سونی اریکسون زدن یه گوشی تاچ سیمبین دار مثل اب خوردنه...اما نوکیا توش مونده تازه قول این امکان رو واسه سال اینده داده!!!حالا کدوم قویتر هستن؟
-------
پس چرا اکثر گوشی هاش جاواست؟
خوب اینم معلومه به خاطر عمر کمه این کمپانی هست..تازه بچمون 6 سالشه!!!
و مدیراش یه صبر خیلی عجیبی دارن که بعضی وقتها عجیب اعصاب خورد کن میشه...خیلی اهسته حرکت میکنن اما پیوسته..اینم رمز موفقیتشون تا الان بوده
اگه توجه کنید تازه داره رو سیستم عامل مانور میده..از 1 سال پیش گوشی های سیستم عامل دارش داره مدام بیشتر میشه..اونم باز نه با سرعت خیلی زیاد...خیلی با تامل حرکت میکنه
========
درمورد جواب کلی تاپیک
در موقع خرید تعصبی نیستم اما در شرایط مساوی حتما سونی اریکسون میگیرم...به خاطر خیلی مسائل که مهمترینش رابطه کاربری خیلی خوبه گوشی های se هست
و مسائل ریز دیگه
مثلا میگن 6300 خیلی عالیه..منم حرفی ندارم اما اصلا از کار با دکمه هاش هرگز لذت نمیبرم!!!
اما ادم کیف میکنه با دکمه های مثلا دبلیو 810 کار کنه...
-
یه مدل تاچ سیستم عامل دار نولیا زد یادم نیست فکر کنم 7300 بود.
واقعا افتضاح بود.هنگ به تمام معنا.
-
نقل قول:
من یه سری نکات دیدم دیگه ترجیحا نقل قول نمیکنم ...
1- از اون حرف دوستی که مثلا در طرفداری از se گفتن تخصص se سیستم عامل نیست و این تخصص نوکیاست واقعا تعجب کردم!!
سوال:اگه کارهای سیستم عامل تخصص نوکیاست چرا نوکیا گوشی سیستم عامل دار تاچ نداره؟
خوب معلومه uiq دست سونی اریکسونه..واسه اینکه نوکیا رو ضعیف تر کنه نصف uiq رو به موتو داد تا اینجوری به شکل غیر مستقیم با قدرتمند کردن موتو...از سلطه ی نوکیا کم کنه..چون حریف اصلیش رو نوکیا میدونه نه موتو
پس دیگه اینجوری فکر نکن
واسه سونی اریکسون زدن یه گوشی تاچ سیمبین دار مثل اب خوردنه...اما نوکیا توش مونده تازه قول این امکان رو واسه سال اینده داده!!!حالا کدوم قویتر هستن؟
-------
پس چرا اکثر گوشی هاش جاواست؟
خوب اینم معلومه به خاطر عمر کمه این کمپانی هست..تازه بچمون 6 سالشه!!!
و مدیراش یه صبر خیلی عجیبی دارن که بعضی وقتها عجیب اعصاب خورد کن میشه...خیلی اهسته حرکت میکنن اما پیوسته..اینم رمز موفقیتشون تا الان بوده
اگه توجه کنید تازه داره رو سیستم عامل مانور میده..از 1 سال پیش گوشی های سیستم عامل دارش داره مدام بیشتر میشه..اونم باز نه با سرعت خیلی زیاد...خیلی با تامل حرکت میکنه
========
درمورد جواب کلی تاپیک
در موقع خرید تعصبی نیستم اما در شرایط مساوی حتما سونی اریکسون میگیرم...به خاطر خیلی مسائل که مهمترینش رابطه کاربری خیلی خوبه گوشی های se هست
و مسائل ریز دیگه
مثلا میگن 6300 خیلی عالیه..منم حرفی ندارم اما اصلا از کار با دکمه هاش هرگز لذت نمیبرم!!!
اما ادم کیف میکنه با دکمه های مثلا دبلیو 810 کار کنه...
من حرفه شما رو قبول دارم ولی من برای چی میگم سیمبین نوکیا بهتره ؟؟؟ چون تا به اینجا از لحاظ برنامه خوب پشتیبانی شده ( کاری ندارم برنامه هاش خوبن یا نه)
من خودم اگه بخام گوشیه سیمبین دار بگیرم نوکیا میگیرم ( که نمیخام:great:) درسته uiq قوی تره ولی چه فایده وقتی برنامه براش خیلی کم پیدا میشه !؟
من که پ990 داشتم از uiq بودنش فقط سرعته پایینش نصیبم شد :cry:
اگه se پشتیبانیشو از لحاظ برنامه برای سیستم عاملاش بیشتر کنه میتونه خیلی بالاتر از نوکیا تو این زمینه باشه. کما اینکه تو همه ی زمینه های دیگه برتره !!! :party::yes:
-
نقل قول:
یه مدل تاچ سیستم عامل دار نولیا زد یادم نیست فکر کنم 7300 بود.
واقعا افتضاح بود.هنگ به تمام معنا.
7710:1. (38):
-
نقل قول:
جبهه نگیر دوست عزیز. برو گوشیهای جدید هردو برند رو بگیر ازمایش کن . نوکیا کاملا برتره. قبول دارم قبلا سونی بهتر بود ولی تولیدات امسال سونی حرفی برای گفتن ندارن
من که جبهه نگرفتم !!:1. (28): بدون آزمایش که چیزی نمیگم !!:1. (26):
من ن95(جدید یا قدیمی بودنه این گوشی رو نمیدونم) و با گوشیه خودم یعنی و850 از لحاظ صدا با هم مقایسه کردم ولی از نظره من گوشیه خودم بهتر بود !!!:1. (23):
-
فقط نوکیا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ببخشید فکر نمیکرد ایراد ملا لغتی بگیرید دیگه جزئی نگفتم
منظورم سری ان بود
اره تو سیبمبین سری 60 اش میتونه..اصلا قولی هم که داده اینه که روی سری 60 این کار رو میکنه:1. (38):
اما واسه سری ان هنوز ناتوانه..ناتوان هم خواهد ماند
-
نقل قول:
من حرفه شما رو قبول دارم ولی من برای چی میگم سیمبین نوکیا بهتره ؟؟؟ چون تا به اینجا از لحاظ برنامه خوب پشتیبانی شده ( کاری ندارم برنامه هاش خوبن یا نه)
من خودم اگه بخام گوشیه سیمبین دار بگیرم نوکیا میگیرم ( که نمیخام:great:) درسته uiq قوی تره ولی چه فایده وقتی برنامه براش خیلی کم پیدا میشه !؟
من که پ990 داشتم از uiq بودنش فقط سرعته پایینش نصیبم شد :cry:
اگه se پشتیبانیشو از لحاظ برنامه برای سیستم عاملاش بیشتر کنه میتونه خیلی بالاتر از نوکیا تو این زمینه باشه. کما اینکه تو همه ی زمینه های دیگه برتره !!! :party::yes:
UIQ قوي تره به نظر شما ؟؟! :1. (23): واقعا جالبه ! شما ميشه دلايلتون را نسبت بگيد كه نسبت به سيمبيان 9.2 مثلا برتره چيه ؟
-
نقل قول:
UIQ قوي تره به نظر شما ؟؟! :1. (23): واقعا جالبه ! شما ميشه دلايلتون را نسبت بگيد كه نسبت به سيمبيان 9.2 مثلا برتره چيه ؟
خوب واضحه
اولیش رو که بحث شد و خیلی مهمه قابلیت تاچ بودن این گوشی ها
سرعت بیشتر این سیستم عامل
انعطاف پذیری بیشترش
کمه اینها؟:great:
-
نقل قول:
ببخشید فکر نمیکرد ایراد ملا لغتی بگیرید دیگه جزئی نگفتم
منظورم سری ان بود
اره تو سیبمبین سری 60 اش میتونه..اصلا قولی هم که داده اینه که روی سری 60 این کار رو میکنه:1. (38):
اما واسه سری ان هنوز ناتوانه..ناتوان هم خواهد ماند
7710 رو در جواب امیرحسین گفتم. منظوری هم نداشتم. خواشتم دوستانی که نمیدونن برن ببین کدوم گوشیه :wink:
-
نقل قول:
خوب واضحه
اولیش رو که بحث شد و خیلی مهمه قابلیت تاچ بودن این گوشی ها
سرعت بیشتر این سیستم عامل
انعطاف پذیری بیشترش
کمه اینها؟:great:
:1. (2)::1. (2)::1. (2): مصطفي جان سرعت بيشتر ؟! انعطاف پذيري؟
در اين موارد كه گفتيد UIQ نسبت به v9.2 به نظر من خيلي بهتره به خصوص اينكه نرم افزار ها و پشتيباني بهتري ميشه از Symbain 9.2 نسبت به UIQ . بعدش هم هنگ هايي كه UIQ داره را اصلا 9.2 نداره ! سرعت هم همين طور .
-
سرعت رو که واقعا از روی تعصب گفتید فکنم. همه از سرعت پی 990 و امثالش اه و ناله میکنن درحالی که سیمبیان تو ورژن های اخیر فوق العاده شده سرعتش
-
نقل قول:
فقط نوکیا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوسته عزیز قرار نشد این طوری تو این تاپیک صحبت کنیم !!:1. (23):
شما اگه از نوکیا خوشت میاد دلایلت رو هم ذکر کن نه اینکه........:cool::give_rose:
-
نقل قول:
سرعت رو که واقعا از روی تعصب گفتید فکنم. همه از سرعت پی 990 و امثالش اه و ناله میکنن درحالی که سیمبیان تو ورژن های اخیر فوق العاده شده سرعتش
من چون خیلی با سیمبین دار شدنه سونی اریکسون موافق نیستم خیلی هم طرفداری نمیکنم ولی شما گوشی های اخیر دارای سیستم عامله سونی رو هم تست کنین شاید بهتر شده باشه :1. (26):
یه نکته دیگم بگم به اقا شهریار ( البته بی ربطه به این موضوع) :
اون آواتار به اون قشنگی و عوض کردین چرا ؟؟
من به اون اواتاره شما به عنوانه قشنگترین اواتار رای دادم !!:1. (28):
-
دقیقا همینی هست که گفتین...تنها دلیل طرفدار داشتن 9.1...9.2 داشتن نرمافزارهای کرک شده هست
واسه یو ای کیو هم هست منتها پولیه! و کرک نشدست
=====
نکته ی بعد این که با یه گوشی هیچ وقت کل سیستم رو میشه برد زیر سوال؟
خوب منم الان میگم پس:
بابا سرعت؟ان70 نداشتی؟افتضاحه؟پس کل سیمبین های نوکی افتضاخه!!!
=====
اصلا الان دیگه نباید به اون قدیمی ها کاری داشت..الان شما پی 1 رو ببین...دبلیو 950 رو ببین...سرعت اینها رو ببین..بعد بگو خوب یا بده
=====
چدر ضمن یه یاد داشته باشیم..نوکیا تقبل هم میکنه!تو شرایط یکسان از نظر سیستم عامل فعلا گوشی های نوکیا cpu بزرگتری دارن که سرعت بیشتر رو به همراه داره
در واقع شما از اول اگه میخواستی ضعفی از se رو بگی..اون سی پی یو های گوشی هاشه..نه سیستم عاملش
سیستم عامل uiq که هر روز داره بیشتر مورد علاقه قرار میگیره...الان موتو زد10 زده...شاهکاره موتو هست مثلا!از uiq 3.2 اگه اشتباه نکنم داره استفاده میکنه...اگه بد بود که ترجیح میداد امتیاز سیبمبین نوکیا رو بگیره!
=====
نکته ی اخر..تازه همون پی 990 هم فقط مشکل باگ داشت.وگرنه اصلا تو کار ریست نبود..فقط تو یه حالت کم میاره ..خواستین میگم..فعلا بسه...حرفهام طولانی شد
شاد باشید
-
نقل قول:
دقیقا همینی هست که گفتین...تنها دلیل طرفدار داشتن 9.1...9.2 داشتن نرمافزارهای کرک شده هست
واسه یو ای کیو هم هست منتها پولیه! و کرک نشدست
=====
نکته ی بعد این که با یه گوشی هیچ وقت کل سیستم رو میشه برد زیر سوال؟
خوب منم الان میگم پس:
بابا سرعت؟ان70 نداشتی؟افتضاحه؟پس کل سیمبین های نوکی افتضاخه!!!
=====
اصلا الان دیگه نباید به اون قدیمی ها کاری داشت..الان شما پی 1 رو ببین...دبلیو 950 رو ببین...سرعت اینها رو ببین..بعد بگو خوب یا بده
=====
چدر ضمن یه یاد داشته باشیم..نوکیا تقبل هم میکنه!تو شرایط یکسان از نظر سیستم عامل فعلا گوشی های نوکیا cpu بزرگتری دارن که سرعت بیشتر رو به همراه داره
در واقع شما از اول اگه میخواستی ضعفی از se رو بگی..اون سی پی یو های گوشی هاشه..نه سیستم عاملش
سیستم عامل uiq که هر روز داره بیشتر مورد علاقه قرار میگیره...الان موتو زد10 زده...شاهکاره موتو هست مثلا!از uiq 3.2 اگه اشتباه نکنم داره استفاده میکنه...اگه بد بود که ترجیح میداد امتیاز سیبمبین نوکیا رو بگیره!
=====
نکته ی اخر..تازه همون پی 990 هم فقط مشکل باگ داشت.وگرنه اصلا تو کار ریست نبود..فقط تو یه حالت کم میاره ..خواستین میگم..فعلا بسه...حرفهام طولانی شد
شاد باشید
عزيزم امتياز سيمبيان نوكيا مگه نقل و نبات كه به همه بدند ؟!
در مورد CPU بالاتر اگه تكنولوژيش را داره سوني اريكسون هم اضافه كنه كه UIQ هاش اينقدر ديزلي نباشند . اينكه شما ميگيد مدل خاص درسته اما شما چند تا UIQ بگو كه روون روون كار كنند و مثل P990i يا M600 يا ... گير نباشند ؟
البته گوشي هاي گذشته سميبيان نوكيا هنگ زياد دارند اما به نظر من N73 به بالا پيشرفت بزرگي داره نوكيا در گوشي هاش و در آينده نزديك و گوشي هاي جديدش مثل 6120c و 5700 كه CPU قدرتمندي دارند ديگه هنگي وجود نداره . در كل اگه نخوايم فقط با تعصب راي بديم الان نوكيا تكنولوژي برتري نسبت به سوني اريكسون داره از سرعت پردازنده بگير تا تعداد رنگ در صفحه نمايش و مشكل اصلي نوكيا هنگ در گوشي هاش بود كه به لطف بالا رفتن CPU و سيمبيان 9.2 حل شد ! اما سوني اريكسون چي ؟ شما چه پيشرفت شاياني ميبينيد در گوشي هاي سوني اريكسون به غير از قيافه و ظاهر گوشي ؟ يعني روند خوبي داشت سوني اما خرابش كرد چرا ؟! من خودم تمام گوشي هاي قبليم را سعي ميكردم SE بگيرم چون Price/Performance بالاتري نسبت به نوكيا داشت اما الان قيمت گوشي هاش را يك نگاه بندازيد ميبينيد كه الان ديگه سوني اريكسون مثل قبل اين خصوصيت را نداره و از طرف ديگه نوكيا فهميد كه راز موفقيت سوني اريكسون P/P هست و اون فاكتور را به كارايي گوشي هاش اضافه كرد . در كل آينده خيلي بهتري را براي نوكيا ميبينم . گرچه سوني اريكسون هم بد نيست به قول يكي از دوستان بد بود به اينجا نميرسيد . اما در كل بخواين به يك گوشي راي بديد به نظر من نوكيا توي گوشي هاي سيستم عامل دار بسيار قوي تر و در پلتفرم هاي جاوا هم تقريبا مساوي و در برخي فاكتور ها قوي تر از سوني اريكسون كار كرده .
يك نكته ديگه هر چه قدر حجم حافظه بالاتر بره و پردازنده قوي تر نشه قطعا هنگ خواهيد داشت ! يعني Nokia N95 8GB قطعا هنگ هاي زيادي داره و W960i هم كمي كردم اما اون هم بدونيد هنگ زياد داره .
موفق باشيد
شهريار:give_rose:
-
من کلا سونی اریکسون رو که از نظر دوربین یه سر و کله از نوکیا بالاتره و سرعت بالای گوشی و ظریف بودنش رو پیشنهاد میکنم
-
وحيد جان.....دوربين و سرعت..:1. (27)::gasp:
عجب شما چندتارو با هم مقايسه كردي كه به اين نتيجه رسيدي../
-
نقل قول:
وحيد جان.....دوربين و سرعت..:1. (27)::gasp:
عجب شما چندتارو با هم مقايسه كردي كه به اين نتيجه رسيدي../
آره دیگه. راه دور نمیریم . مثلا همین نوکیا n95 با سونی اریکسون k850 خدا وکیلی برو از هر کی داره سوال کن ببین چی میگن . :yes::whistle:
-
عجيب و حيد جان ما هرچي خودمون تست كرديم و بحث هاي توي روزنامه ها خونديم ديديم نوكيا سرتره من كه اصلا قبول ندارم اين حرف شما رو من خودم با موبايل خودم عكس گرفتم نجومي
كه مقدار نويز توي عكس هاي سوني اريكسون خيلي بيشتر بوده كه هر دو گوشي دوربين شون 3.2 بوده و هم قيمت واقعا چيزي تست نكردي عزيز نگو...:give_rose:
-
salam khedmate dustane azize khodam aval ye ozr khahi bekhatere inke farsi ro pas nadashtam dovom inke esme man kesler hast man ozve jadide in saite hastam mikhastam nazar bedam be nazare man sony ericsson kheyli behtar az nokia ast va man ke sony ericsson ro tarjih midam bekhatere gheymate monaseb va shik budan bekhosus uiq
ترجمه : سلام خدمت دوستان عزیز خودم اول یک عذر خواهی به خاطر اینکه فارسی را پاس نداشتم . دوم اینکه اسم من kesler هست و من عضو جدیده این سایت هستم . میخواستم نظر بدم به نظر من سونی اریکسون بهتر از نوکیا است و من که سونی را ترجیح میدم به خاطر قیمت مناسب و شیک بودن به خصوص UIQ .
دوست عزیز این بار ترجمه شد برای شما . حتما ازین به بعد فارسی تایپ کنید اگر هم کیبور فارسی ندارید از سایت های تبدیل pinglish به فارسی استفاده کنید .
موفق باشید
شهریار
--------------------------
این که دیگه سوال نداره تو یه جمله گوشی فقط سونی اریکسون
بچه ها از نظر من سونی اریکسون داره پا به پای نوکیا میاد باز با اینکه قدمت موبایل های نوکیا و اصلا شرکت نوکیا چندین برابر سونی اریکسونه . به نظر من سال دیگه سونی اریکسون نوکیا رو قورت میده البته با مدلهایی نظیر :k850 - w999 - w1000 - sony ericsson chokolate .
حالا خودتون قضاوت کنین اگه سونی به اندازه ی نوکیا قدمت داشت نوکیا در برابر سونی هیچ نبود؟ واقعا برای نوکیا متاسف هستم. کسانی که طرفدار نوکیا هستن به چیه نوکیا مینازن؟ به n95 ؟ واقعا خنده داریه . سال دیگه اشک طرفداران نوکیا رو میخوام ببینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
-
دوستان من نوکیا رو انتخاب می کنم مخصوصا فنلاندش که خیلی گوشیهای پرکاری هستن نسبت به گوشیهای سونی اریکسون
گوشی های نوکیا ی که من داشتم بارها شده که از دستم افتاده حتی توی آب و حتی ویروس گرفته ولی هیچیش نشده
ولی کافیه گوشی سونی اریکسون از دستت به زمین بخوره دیگه مرخصه .
همه اینها نظر شخصی بنده هست و قصد جسارت به کسی را ندارم .
باتشکر :great:
-
بستگی به این داره که چه انتظاری از یک گوشی همراه دارید ؟
-
به نظر من نوکیا داره پول اسمشو میخوره یعنی شما به مقدار پولی که میدی استفاده نمیگیری من طرفدار سونی
اریکسون هم نیستم اگر بخوای یک گوشی بخری که همه ی نیاز های شما رو بر طرف بکنه برو دنبال سامسنگ.
چون الان بهترین کیفیت رو با بهترین قیمت عرضه میکنه.
-
نظر من این هست که باید هر دو نوع گوشی را امتحان کرد و بعد نظرش رو بده من هر دو نوع گوشی رو امتحان کردم از سری N نوکیا بگیرید تا گوشی های 4 رقمی نوکیا و همینطور n95-n82-n73 و...
از سونی اریکسون هم گوشیهای سری k-w-p-s همچنین گوشی های uiq به نظر من سونی اریکسون نسبت به قیمت بهتره.:yes:
-
یه تاپیک قدیمی رو آپ کنیم خیلی خوبه ! :wink:
به نظرم اگر بخوایم کلی حساب کنیم == >> Samsung
ولی از بین این دو تا ==>> Nokia
-
تا از موبایل چه انتظاری داشته باشید؟
من یه w810 دارم بعد از نزدیک 3.5 سال هنوز گوشی که از نظر صدا و کلا پخش موسیقی در اون حد باشه ندیدم اگه دوستان سراغ دارند معرفی کنند
اما حالا یه n85 هم دارم اگرچه تا دوسال پیش اگه گوشی نوکیا رو مفت هم میدادند استفاده نمی کردم از بس بزرگ و بی ریخت بودند اما حالا کم کم داره تو طراحی هم سونی اریکسون رو کنار می زنه و تو این یکی دوساله اریکسون از نوکیا جا مونده
-
هرچي ميخري نوكيا نخر . . . مرگ بر نوكيا.
-
نقل قول:
هرچي ميخري نوكيا نخر . . . مرگ بر نوكيا.
شما بر چه اساس این حرفو میزنین؟:1. (27):
-
بر اساس فروش تجهیزات شنود مکالمه و اس ام اس به مخابرات ایران ! در ضمن کی گفته سونی بخور زمین مرخص میشه ؟ من گوشیهام که تا حالا همه سونی بودن از همه دارای تصادفهای سنگین بودن ! آخ نگفتن !
سونی اریکسون در رده مشابه نوکیا قیمت کمتری داره و همچنین اکثر گوشیهاش به دلیل جاوا بودن دارای سرعت بالاتری از نوکیا هستن.
گوشیهای خودم تا حالا اینها بوده
K750 _ P990 _ K850 _ 1200 Nokia _ C702 _ G900
-
با سلام در حقیقت هیچ وقت نمی توان گفت که مثلا گوشی نوکیا برتر از سونی اریکسون یا برعکس.
تنها ایرادی که برای سونی اریکسون می گیرم مصرف زیاد باطری آن (باطریش به نسبت نوکیاکمتر شارژ را نگه میداره) ولی هر کدام نسبت به اون یکی مزایی هم داره که اون نداره
خلاصه اگه از من نظر بخواهین می گم نوکیا اصلیش را با هیچی عوض نمی کنم!!:1. (40):
هم باطریش/هم کیفیتش/ هم بادوام بودنش:yes:
-
به نام خدا
با سلام و احترام
بنده تا همین چند وقت پیش سونی اریکسون را ترجیح می دادم. اما بعد از خرید ساتیو به این نتیجه رسیدم که اشتباه می کنم.
جی پی اس آن کند بود و با وجود سیستم سیمبین اما بسیاری از نرم افزارها مثل منشی و ضبط صدا روی آن نصب نمی شد. مهم ترین نقطه قوتش دوربین بود. بنده در هر حال به این نتیجه رسیدم که دوربین موبایل هرچه هم قدرتمند باشد، اما به دلیل کوچک بودن لنز، با دوربین های دیجیتالی با رزولوشن پایین تر هم نمی تواند رقابت کند و بنده هیچ گاه از عکس های موبایل راضی نشدم.
ساتیو را که 440 هزار تومان خریده بودم به قیمت 250 هزار تومان فروختم و با 180 هزار تومان نوکیا 5230 خریدم. الان خیلی راضی ام. جی پی اس عالی با سرعت خوب و قدرت مسیر یابی دارد و انواع نرم افزارها به راحتی ساین شده و روی آن نصب می شود.
با توجه به قیمتش و زیبایی اش (رنگ سفیدش را توصیه می کنم) و همچنین با توجه به کارایی اش، هر که می بیند تصمیم به خرید می گیرد.
موفق باشید.
-
نقل قول:
با سلام در حقیقت هیچ وقت نمی توان گفت که مثلا گوشی نوکیا برتر از سونی اریکسون یا برعکس.
تنها ایرادی که برای سونی اریکسون می گیرم مصرف زیاد باطری آن (باطریش به نسبت نوکیاکمتر شارژ را نگه میداره) ولی هر کدام نسبت به اون یکی مزایی هم داره که اون نداره
خلاصه اگه از من نظر بخواهین می گم نوکیا اصلیش را با هیچی عوض نمی کنم!!:1. (40):
هم باطریش/هم کیفیتش/ هم بادوام بودنش:yes:
اتفاقا سونی اریکسون به معنی واقعی کلمه از نظر باطری از نوکیا سرتره سونی اریکسون شما قطعا باطریش تقلبی بوده ! گوشیهای سیمبین سونی اریکسون زیاد جالب نیست ولی اندروید عالیه من خودم ویواز رو به علت همین سیستم عامل مزخرفش با 100 تومن ضرر در کمتر از یک ماه از زمان خرید فرختم !
-
سلام دوستان :1. (5):
نظر همتون محترمه ولی نوکیا کاری تر و برای کسانی که نوکیا داشتن کار با گوشیهای دیگه سخته :cool:
ولی سونی اریکسون ظریف تر کار می کنه و بیشتر برای خانم ها مناسب تره البته سوءتفاهم نشه :1. (27):
htc هم که بحثش فرق می کنه.
-
تاریخ این تاپیک قدیمی و مطالب هم مرتبط با اون زمان هستش احساس کردم که این تاپیک اپدیت بشه خوبه!
همونطور که خبر دارید اریکسون که همکاری مشترکی با سونی در ساخت گوشی داشت حدودا 1/5 است که بطور رسمی تولید گوشی با نام برند سونی اریکسون متوقف کرده (به دلایلی )و شرکت سونی به تنهایی از حدودا دی 1390 (jan2012 ) با رونمایی از گوشی اکسپریا s رسما شایعات را در مورد جدایی تائید کرد! پس از اون شرکت سونی اعلام کرد که تمامی گوشی های قبلی سری 2011 تا 2012 را پشتیبانی میکند (مانند اپدیت سری گوشی های مینی و مینی پرو به اندروید 4 یا بستنی خصیری بطور رسمی از طرف سونی!) ............... پس نتیجه میگیریم که سونی اریکسونی دیگه در کار نیست! ولی اگه یه نگاه اجمالی به گوشی های سونی بندازیم میبینیم که پیشرفت زیادی را چه از نظر ظاهری و از نظر قدرت سخت افزاری بعد از جدایی از اریکسون تجربه کرده! پس نتیجه میگیریم دیگه قید گوشی های قبل سری اکسپریا سونی رو بزنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes:
نوکیا هم با ارائه اندروید در چند ساله گذشته مخصوصا در دو سال قبلی افت شدیدی را در فروش محصولات خود داشته (دلیل اون هم زیر بار نرفتن نوکیا برای بکار بردن اندروید برروی دستگاه های خود است)
البته نوکیا با روند ارائه نسخه های جدید از سیستم عامل سیمبین(بلا) و ویندوز فون 7 قصد داشت که ثابت کنه هنوز تو میدان فروش میتونه رقابت کنه ولی متاسفانه اونطور که پیش بینی ها نوکیا انجام شده بود نشد! ..................... پس از اون با ارائه سیستم عامل ویندوز فون 8 نوکیا عصر جدیدی از محصولات خود(سری لومیا) را مبنی بر این سیستم عامل به بازار ارائه کرد که شاهد فروش خوبی در بازار بود و باعث شد نوکیا بار دیگر به جمع دیگر قدرت های این عرصه تبدیل شود.
امیدوارم مفید براتون واقع شده باشه:cool:
-