حالا :lol: بهتر شد :1. (5):نقل قول:
Printable View
حالا :lol: بهتر شد :1. (5):نقل قول:
ببخشید من متوجه نشدم !نقل قول:
یعنی میکین که شما و850 و با 5700 چک کردین ؟؟
کیفیته صدای 5700 بهتر بود ؟؟
نظرتون درمورده هدفونهای سونی اریکسون چیه ؟؟؟
منم 5700 دیدم چک میکنم خبر میدم !:cool:
نقل قول:جالبه اگه واقعا نوکیا تونسته باشه مشکله هنگ کردنشو حل کنه خیلی عالی ه!!!:1. (10):نقل قول:
ولی هنگ کردنه ک750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون و قبول ندارم(بدون سیمبین) من خودم دیوان حافظ و دارم ولی خبری از هنگ نیست!!:wink:
(اگه نظم صفحه به هم خورد شرمنده تازه فهمیدم چه جوری میشه ترکیب کرد:lol:)
نقل قول:
عزيزم من K750 را داشتم در زمان لود كردن كه خيلي زور ميزد ! فقط هم كافيه يك دكمه را بزني كه ديگه بد تر !
سيستم عامل جاوا را بنده به هيچ وجه به سيمبيان ترجيح نميدم البته دليل منطقي هست يكي از دلايل نرم افزار هست و اما يكي ديگر از چندين و چندين دليل اين هست كه شما در گوشي هاي سيمبين به خصوص 9.2 برنامه ها را با هم ميتونيد به صورت خيلي راحت اجرا كنيد بدون كاهش يا هنگ گوشي !!!!! :yes: ( تست شد روي 6120c و 5700 ) .
شهریار جان
تاریخ توزیع k750 اوایل سال 2005 هست و 5700 مارس 2007
و این مقایسه شما اصلا درست نیست
حالا بگم برات
من با گوشی خودم تمام نرم افزارهایی که موجود داشتم (اون موقع 9 تا نرم افزار داشتم) همشونو باز کردم
بدون مشکل
بدون کم شدن سرعت و ...
نقل قول:
بله . دوست عزيزمون گفتند K750 گير نميكنه عرض كردم گير ميكنه .
يعني شما ميفرماييد سوني اريكسون سريعتر از نوكيا اين دو مدل هست ؟( 5700 و 6120c ؟) اگه هست بگيد تا براتون قشنگ و علمي توضيح بدم كه چرا سوني اريكسون از اين دو گوشي به خصوص كند تر هست .
شما گوشي خودتون چيه الان ؟
w850
با توجه به داشتن سیستم عامل من فکر میکنم سرعتشون کمتر باشه
همین الانم 14 تا نرم افزار رو باهاش اجرا کردم
گوگل مپ
اطلاعات داروها (خیلی نرم افزار جامعیه)
سه تا دیکشنری
اپرا مینی
یاهو مسنجر
kdplayer
حافظ
و ...
با شرایطی که
730 مگ از رم گوشیم پره (مموری 1 گیگ دارم)
منو و استند بای فلش روشه که همیشه فعاله
و ....
در مورد k750 من خودم قبول دارم ایراد زیاد داره و هنگ هم زیاد شایع هست تو این گوشی
ولی هنگ گوشی ای مثل n70 (که هم دوره و تغریبا امکانات مشابهی با k750 داره) اگه بیشتر از k750 نباشه کمتر نیست
به قول خودتون تاريخ عرضه گوشي را هم ببينيد N70 .نقل قول:
حالا شما حاضريد كه گوشيتون را با 5700 و 6120 از نظر سرعت تست كنيد ؟
چطوری؟
گوشی هایی که پلت فرم جاوا دارن با اونایی که سیستم عامل دارن اصلا قابل مقایسه نیستن
هستن؟
یه نرم افزاری هست که به گوشی ها امتیاز میده
اما اونم گوشی هایی رو که سیستم عامل دارن امتیاز بیشتری بهشون میده
بابا قبول کنید جاوا سرعتش از os بیشتره دیگه
تا اونجایی که من دیدم اینطوری بوده
کسی که همه گوشی های نوکیا و سونی اریکسون رو باهاشون کار کرده بهتر میتونه نظر بده
به شرطی که بی طرف باشه (که چنین چیزی میتونم بگم تقریبا غیر ممکنه)
شاید هم حق با شما باشه
چون من تست نکردم نمیدونم
خوب همین دیگهنقل قول:
به قول خودتون تاريخ عرضه گوشي را هم ببينيد N70
شما داشتی k750 رو با 5700 مقایسه میکردی
که من گفتم اگه با n70 مقایسه کنی درست تره
و میبینی که هنگ k750 کمتره
شهریار جان تو این تاپیک بحث سر یک یا دو گوشی خاص نیست بحث سره برند هست
یعنی نمیشه گفت چون مثلا 6120 یا 5700 از Cpu قوی برخوردار هست دیگه نوکیا بهتر از سونی اریکوسنه
به نظر من اشتباه محضه که یک برند با توجه به یک عامل (cpu) سنجیده بشه
در کل نظر من اینه که جاوا بسیار روانتر از سیمبین هست حتی سیمبین 9.2 اونم بخاطر نوع سیستم و برنامه
نویسی شون هست
خلاصه اینکه باید تمام امکانات از قبیل دوربین ، مولتی مدیا ، سرعت ، کیفیت صدا ، ظاهر ، مقاومت بدنه ،
کیفیت Lcd ، باطری ، طراحی ، سایز ، عمر گوشی ، کارکرد ساده ، ساپورت نرم افزاری و حتی قیمت لحاظ بشه
و مورد بررسی قرار بگیره تا اونوقت بگیم فلان برند ، برتر از دیگری هست :cool:
با تشکر
مهدی :1. (23):
دوستان عذیذ ی که میگن صدای هدفن سونی اریکسون بیشتر از نکیا هست سری برن 6233 نکیا بخرن چون صداش تو هدفن واقعا بینظیره سونی اریکسون کم میاره هم از صدای اسپیکر هم از کیفیت تصویر با !2megapixel
هركس بايد بسته به نيازش انتخاب كنه البته ولي .كلا من كم م دارم از سوني اريكسون ناميد ميشم و بايد قبول كنيم نوكيا داره بهتر كار ميكنه در مجموع. قيمتهاش كه واقعا خوب شده به طوري كه گوشي مثل 6120 با اونهمه امكانات عالي قيمت حدود 230 داره كه به ياد ندارم سوني چنين گوشي با اين امكانات با اين قيمت داده باشه و در رنج گرون تر هم كه سوني اصلا چيزي نزده امسال كه رقابت كنه. فقط توي رنج زير 200 تومان يسري گوشي خوب داره. سامسونگ هم كه داره غولي ميشه برا خودش و اينده روشني براش ميبنيم. قيمتها بسير عالي شده. تنوع سيستم عامل رو رعايت كرده. دوربين فوق العاده بهتر شده. طراحي هم ازون شبك تكراري دي600 فاصله گرفته و عالي شده . ولي دركل هردوشون برن جمع كنن. ويندوز موبايل يچيز ديگس :دي . كساني كخ ويندوز موبايل كار كردند ميدونند چه دنياييه و يك مدت كار كنيد كاملا بيخيال دوربين و صدا ميشيد و واقعا عين اسباب بازي ميمونه گوشيهاي عادي.
دوست عزیز یا بقول خودت عذیذنقل قول:
من نمیدونم چه خصوصیتیه که شما و خیلی دوستان دیگه ی شخص من ملاک خوبی گوشی رو به صدای اسپیکر اون میدونند که یکی از بی اهمیت ترین قطعات گوشیه و فرق عالیهاش با آشغالهای 5 هزار تومن نیست. من کلا با مقایسه های اینچنینی رو که کیفیت تصویر سونی رو با نوکیا مقایسه کنید رو درست نمیدونم و بیشتر یه کل کل. شما میتونی یه مدل توی این کلاس بیاری و دو گوشی رو از تمامی جهات مورد بررسی قرار بدی. فقط در مورد earphone یه چیزی بگم که من تا الان هیچ گوشی از نوکیا ندیدم که ایرفون in ear اونم با کیفیت سری w سونی همراش داشته باشه و ایرفونهای نوکیا اونهایی که من دیدم همه آشغال بودن. حتی گوشی مث n73me که اسمش music edition هست.
تایید میشهنقل قول:
من که از روز از سونی اریکسون داشتم. از T630 تا M600
گوشی های نوکیا رو تجربه نکردم.
فعلا میگم سونی اریکسون.
تا یه نوکیا بخریم ببینیم اون چیه.
این رو درست گفتید، چون من با گوشی 6233 خودم تا حالا روی چند تا گوشی رو تو کیفیت صدا و شفافیتش کم کردم ... :whistle:نقل قول:
نوکیا خیلی گوشیهای خوبی میزنه
مثلا همون 6120 با 230 تومن صاحب همه چیز میشی
یا خدایی ان 95 _2 یکی از بهترین گوشیهای دنیا
يك سوال جالبي براي من پيش اومده كه شما از كجا نتيجه ميگيريد هر سري كه پلتفرم جاوا از سيمبين روون تره ؟
يك سوالي همين طوري كه آرمان جان گفتند بايد گوشي هاي مختلف در رده زماني مختلف و يكسان با يكديگر مقايسه بشند درسته ؟ آخرين گوشي سوني اريكسون W960i هست . به نظرتون حتما عاليه درسته ؟ من با اين گوشي چند ساعتي كار كردم چيزي توي مايه هاي P990i هست و اصلا روون نيست .
شما بهترين گوشي كه مد نظرتون هست و جديد ترين را بگيد تا در آيتم هاي مشخص بررسي كنيم .
با حرف مهدي جان مبني بر كليه فاكتور ها موافقم اما بهتون توصيه ميكنم حتما براي رفع مشكلاتتون با چند تا گوشي جديد نوكيا از جمله دو گوشي ياد شده كار كنيد چند روزي و خودتون متوجه ميشيد كه تفاوت از كجاست تا به كجا .
در مورد پست آرمين جان . برنامه هاي تست گوشي مثل JBenchmark و ... دليلي نداره به گوشي هاي سيستم عامل دار بيشتر امتياز بده و به سرعت و كاركرد گوشي داره براي مثال در همين نرم افزار توي گرافيك 2D گوشي K850i سوني اريكسون كه بدون شك سريعترين گوشي سوني اريكسون هست از نظر سرعت بيشترين امتياز را آورده .
قربانت شهريار:1. (26):
با سلام
آقا من میخواستم یه مطب روی واضح و روشن کنم
ببینید من خودم الان گوشیم p990I سونی اریکسونه و قبلا هم k800 و W810 داشتم و خیلی از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون داشتم و یا باهاشون کار کردم ، اینا رو گفتم که نگید بحث افراط و تفریط و کل کل و... هستش.
ببینید همینطور که شهریار عزیز گفت خیلی راحت میتونیم پرفورمنس هر گوشی رو به روش علمیش در بیاریم
ولی یه مطلبی که میخواستم اضافه کنم اینه که ببینید بحث سرعتی و کندی و هنگ و.. اسمارت فونهای نوکیا که بعضی ها بهش اشاره داشتند به نظرم من ، معقوله خیلی ساده و منطقی داره ، که من براش یه مثال میزنم
و اونن اینکه که مقایسه گوشیها جاوا پلتفرم با اسمارت فونها (سیمبیان نوکیا ) اصلا درست نیست . چون جاوا فقط یک پلترم هست و نه بیش
مثل این میمونه که شما بگید سیستم یا کامپیوتر من با Dos خیلی سریع بوت میشه و برنامه هارو خیلی سریع Run میکنه و اصلا هنگ نمیکنه ولی در مقابلش تو ویندوز Vista , Xp خیلی دیر بوت میشه و سرعتش تو ویندوز خیلی کند و پایینه و هنگ میکنه ، نسبت به Dos
یعنی اگر در سیستم عامل Dos شما هنگ ببینید جای شک هستش یا مقابلش اگر در Java هنگ ببینید جای شک هستش ( این یه مطلب مفهومی و پایست و باید خودتون لمس و تجربش کنید )
ضمنا شما برای مقایسه عادلانه اسمارت فونها رو باید با هم مقایسه کنید
یعنی اسمارت فونهای نوکیا را با سری P سونی اریکسون و بعضی W های اسمارت فون مقایسه کنید
اینجوری خودتون بنچمارک خوبی بدست می آورید ؟؟؟؟
می بینید که Sony ericssoon های اسمارت فون چه ضعف های اساسی دارند ؟ از جمله گوشی خودم ، که امیدوارم خدا بهم صبر بده
ممنونم
موفق باشید
:1. (27):
حرف هاي محمد جان و شهريار خيلي قشنگ و منطقي بود. ممنون.
بنده هم عرض کردم که تنها اسمارت فونهای سونی اریکسون هستند که هنگ توشون دیده میشه
که البته تو بیشتر مدلها با آپدیت درست میشه
حالا باید ببینیم سری واکمن-دبلیو سونی اریکسون یعنی W960 چطور عمل کرده
باید بیاد و نتیجه دیده بشه بالاخره جدیدترین گوشی سری اسمارت فون همین W960 هست
سپاس :1. (23):
با سلام خدمته دوستان
تایید میشه :yes:نقل قول:
دوسته عزیز کسی نگفته صدای هدفون ه سونی از نوکیا بیشترهنقل قول:
بحث سره کیفیته هدفونه !!:1. (23): که اونم مشخصه که اگه هدفون کاملا بره تو گوش خیلی بیشتر از اهنگی که گوش میدی لذت میبری !!!:great: کسانی هم که به صورت مدام و حرفه ای آهنگ گوش میدن صدای اسپیکر خیلی براشون مهم نیست ( به اندازه ی هدفون )
خوب ما داریم کلی بحث میکنیم اکثر گوشیهای سونی و اکثر نوکیا !!نقل قول:
همیشه آخرین گوشی مبنی بر بهترین نیست درسته ؟؟
ممکنه یه گوشی به خاطره داشتن حتی یک ویژگیه خوب وارده بازار بشه !!
کما اینکه و960 چند ویژگی خوب رو با هم داره !!!!
1)کیفیته صدای عالی
2) تاچ اسکرین
3) سیمبین ( که اتببته سیمبینش به درد نمیخوره )
4) دوربینه خوب
سونی اریکسون اکثر گوشیهاش جاواس و تخصص اصلی سونی اریکسون سیستم عامل نیست بلکه چیزای دیگه ای ه !!نقل قول:
ولی نوکیا تخصصش بیشتر تو سیستم عامله !!
حالا درست نیست قسمتی(سیستم عامل سیمبین) که یه شرکت توش تخصص داره رو با همون قسمت از یه شرکت دیگه که تخصصی توش نداره مقایسه کرد !!
شما میگی پی990 اشکال زیاد داره منم این گوشی رو داشتم و حرفه شما رو کاملا قبول دارم و به خاطره همینم فروختمش !! چون فهمیدم سونی اسمارت فونهای خوبی نمیزنه ( تا زمان اون گوشی بعدشو نمیدونم)!!
ولی هروقت گوشیهای سری w و... رو گرفتم کاملا راضی بودم چون تخصصشه !!
شما نباید سیمبین ه نوکیارو که توش متخصصه رو با سیمبینه سونی مقایسه کنی !!
مثه این میمونه که بیایم و950 رو توی صدا با 8800 ه نوکیا مقایسه کنی !!!:give_rose:
با تشکر :11():
سلامنقل قول:
شهریار جان منم ک750 داشتم ولی من مشکله هنگ کردن باش نداشتم !! :gasp:( خیلی کم)
متاسفانه سوني تو يكسال اخير تو زمينه هاي ديگه هم كم اورد تقريبا..نقل قول:
سونی اریکسون اکثر گوشیهاش جاواس و تخصص اصلی سونی اریکسون سیستم عامل نیست بلکه چیزای دیگه ای ه !!
ولی نوکیا تخصصش بیشتر تو سیستم عامله !!
:1. (27)::gasp:شاید !!!نقل قول:
بازم بگید سونی اریکسون تو استفاده از تکنولوژی روز ضعیفه :
شركت سوني اريكسون قصد دارد با ارائه مدل " "Z555خود به بازار، به كاربران كمك كند ديگر براي ساكت كردن زنگ يا هشدار تلفنشان مجبور نباشند دكمهاي را بر روي آن لمس كنند.
كاربران ميتوانند به جاي برداشتن تلفن و گشتن دنبال دكمه ساكت كردن آن، با عقب و جلو بردن دستشان در برابر دوربين بكار رفته در اين تلفنهاي جديد، صداي آن را ساكت كنند.
همچنين حركت ساده دست در برابر تلفن ميتواند هشدار خاموش آن را نيز روشن كند.
خبرشو ترنس توی IT گذاشته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن تو مشخصات این گوشی هم دقت کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه جایی نوشته : Gesture Control
جالبه
نیست؟
جدیده
نیست؟
با سلامنقل قول:
آقای jaSt 4 mi بنده هم دقیقا همین رو گفتم
باید مقایسه منطقی و معقول باشه
من گفتم که برای مقایسه باید سری اسمارت فونهای نوکیا را با اسمارت فونهای سونی اریکسون در روبروی هم قرار دادم.
برای کیفیت صدا هم من با حرفتون موافق نیستم و تو این زیمنه نوکیا خیلی رقیبهای سر سختها برای سونی داره و حتی خیلی مدلهاش از سونی سرترند برای مثال شما 5700 و 5610و 5310و,6270,6280,N91,6233,6120
اینا مدلهایی بودند که من فقط باهاشون کار کرده بودم ، ولی در مورد Handsfree ها نوکیا حق با شماست ، ولی این مشکل در گوشی جدید نوکیا وجود نداره و علت کیفیت پایین صدای گوشی ها ضعیف و بی کیفیت نوکیا بود که در حال حاضر گوشیهای هندزفری نوکیا رو Philips تولید میکنه که کیفیت فوق العاده ایی دارند و خودتون میتونید تست کنید. و من حتی یک 5300 نوکیا رو با هندزفری Creative تست کردم ، که تا بحال تو سری W سونی اریکسون همچین کیفیت صدایی ندیدم.
اما در مورد اینکه گفتید سونی اریکسون تو جاوا تخصص داره و نوکیا هم در سیستم عامل،
در صورتی که این حرف اصلا بنظر من درست نیست
این دلیل نمیشه که ضعفهاشون رو نبینیم
مثل این میمونه که من بگم ، نوکیا تو تولید 1100 تخصص داره و 1100 از لحاظ کارایی و... خوب هستش.
ببینید پلتفرم جاوا ، خیلی ابتدایی هست و تقریبا تمام کمپانیهای دنیا در زمینه موبایل به راحتی گوشی با جاوا تولید میکنند و که این هنر نیست.
مثلا من بگم 1100 من که سیمبیان سری 40 داره تا به حال هنگ نکرده یا مشکلی نداشته
ولی شما نوکیا نگاه کنید می بینید 90 درصد گوشیهاش سیمبیان دارند و این یک هنر است و نیروی و مدیریت و برنامه ریزی و تحقیقات و مقولات خیلی پیچیده ایی را می طلبه
ولی مثلا بگم نوکیا تخصص تو ، تولید 1100 هستش و تمام گوشیهاش سری هستش40 و درسال میلیون ها تولید میشه و... اصلا هنر نیست.
مقایسه نا متعادل و با صرف نظر از Os به شرح زیر میشه :
گوشیهای جاوا در مقابل ، اسمارت فونهای نوکیا مثل اسباب بازی میمونند
ممنونم
موفق باشید
سلامی مجددنقل قول:
عزیزم من هرچی تو پستم میگردم همچین حرفی رو پیدا نمیکنم : سونی تو زمینه ی جاوا تخصص داره !!؟؟؟:1. (2):(جاوا مگه تخصص میخاد!!:1. (38):)
من گفتم سونی تو زمینه ی سیمبین تخصص نداره و تخصصش تو چیزای دیگش از جمله کیفیته صدا !!:yes:
من میگم گوشیهای کل سونی ( تو تخصصش ) با گوشیهای کل نوکیا ( تو تخصصش) با هم مقایسه کنیم !! نه اسمارت فون با اسمارت فون !! ( هرکسی نظری داره)
در مورده کیفیت هدفونهای نوکیا حرفه شما قبول !! ولی قبول کن تو وقتی یه هدفون کامل بره تو گوشت خیلی بیشتر حال میکنی / نمیکنی ؟؟
حالا اگر موافق باشی هرکی بیاد برنده گوشیه مورده علاقشو بگه و دلیله خودشم بگه و بس !! یا حتی قابلیتهای جدیدی که اون برند برای گوشیهاش در نظر گرفته رو بگیم !!!
(مثله پسته بعدیه من) دیگه کاری نداشته باشیم برند دیگری اونو داره یا نه !! :cool:
چون ممکنه این بحثا نتیجه ی خوبی نداشته باشه !!:1. (28):
بهتر نیست ؟؟ :give_rose:
کوچیکه شما :11():
چرا خیلی جالبه !!:1. (5):نقل قول:
تازه یه جیزه دیگه :
تو یه تاپیکی یکی از دوستان 10 تکنولوژیه برتر سال 2007 رو معرفی کرده بود که یکیش این بود که سونی اریکسون یه ساعت مچی زده که با اتصال بیسیم به گوشیهای سونی اریکسون در مواقعی چون آهنگ گوش دادن قطع و وصل تماس ها و ... به یاری ما میاد !! حتی وقتی گوشیتو یه جا جا میزاری با لرزوندنه دستت بهت هشدار میده !!:1. (10):
اینم جالب بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:yes:
با سلامنقل قول:
من فقط نظرم گفتم ،امیدوارم ناراحت نشید
وبعدش گوشیهایی مثل 5700 نوکیا ، گوشیشون earphone هستش
ممنونم
موفق باشید
نه برای چی
انجا درست شده واسه بحث کردن
قرار نیست کسی ناراحت بشه
ازتون تشکر میکنم که حظوره فعالی داشتید
گوشیهای سونی اریکسون تنوع بیشتری در طرح و رنگ دارن و از نظر شکل ظاهری شکیل تر هستن. من و چند تا از دوستام همه انواع مختلف سونی اریکسون داریم. z610- w810- k800- w950 . هر کدوم اینا یه فرقی با هم دارن. ( به جز w950 که کلان متفاوت هست) مخصوصاً فونتشون.خودم فونت z610 و w 550 و w810 رو با هم مقایسه کردم . z610 خیلی بهتر از بقیه بود. گوشیهای سونی اریکسون جدید که به بازار اومدن حتی به این نکات کوچیک هم در اونها توجه شده. از نظر وضوح تصویر هم خیلی بهتر شدن. البته گوشیهای سری N نوکیا از بقیه گوشیهای نوکیا بهتر هستن ولی کلاً سونی اریکسون رو ترجیح میدم:love:
دوست عزيزم بحثتون در قسمت آخر درسته به نظر بنده كه نبايد گوشي هايي كه براي كارهاي مختلف ساخته ميشند را با يكديگر مقايسه كنيد اما اين را در نظر داشته باشيد كه اكثر گوشي هاي جديد و كلا گوشي هاي نوكيا بر پايه سيستم عامل Symbian هستند و نميشه اون گوشي ها را گذاشت كنار چون سيستم عامل دارند . نميدونم منظورم را متوجه ميشيد يا نه .نقل قول:
سيستم عامل هم به نظر من خودش پيشرفتيست و خودش يكسري امكانات بسيار خوبي را فراهم ميكنه .
درسته سوني اريكسون در ضمينه زيبايي و ظاهر گوشي واقعا بهتر از نوكيا هست چراكه اكثر خانوم ها نوكيا را انتخاب نميكنند و بيشتر از سوني اريكسون يا سامسونگ استفاده ميكنند .نقل قول:
من نمیدونم چرا اینقدر از سیمبین صحبت میشه
اگر قرار بود سونی اریکسون هم از سیمبین استفاده کنه که اونوقت میشد کپی !
پس جاوای سونی اریکسون هم در نوع خودش یک نوآوری هست که با سیمبین جداش میکنه
نوآوري؟! :gasp: اين ديگه از اون حرف ها بود مثل اين ميمونه كه شما بگيد شركت فلان كه داره الان از داس استفاده ميكنه و از ويندوز استفاده نميكنه و يا حتي ورژن هاي جديد داس را ميده نوآوردي ميكنه ؟!؟!نقل قول:
دوستان بهتره بخش سيستم عامل را تمام كنيم چون فكر نميكنم هيچ وقت يك پلتفرم ساده مثل جاوا بتونه مثل يك سيستم عامل مثل سيمبيان عمل كنه . مطمئن باشيد اگه سوني اريكسون هم ميتونست گوشي هاي خوبي با UIQ بزنه شما همچين حرفي نميزديد ! درسته ؟پس اين ميشه طرفداري نه جانب حق را گرفتن ....
ممنون
شهريار:give_rose:
شهریار جان به نظر من هم باید بحث سیمبین و جاوا تموم بشه به این دلیل که طرفدارای هر کدوم میان و میگن
این بهتره من عقیده دارم که هر کسی با هر کدوم که راحت هست کار کنه :cool:
البته 80 درصد از افرا اصلا کاری به این کارها ندارند و اگر از کارکرد یک گوشی خوششون بیاد کاری ندارن این سیمبین هست یا جاوا !
البته درک میکنم چون سیمبین تنها موردی هست که طرفداران نوکیا برای دفاع از خود استفاده میکنند :yes:
اما تنها گذر زمان نشون میده که سیمبین موفق خواهد بود یا پلت فرم جاوا :great::1. (23):
مهدي جان شما ديگه خودتون استاديد و ديديد كه به غير از امكانات پيشفرض سيستم عامل سيمبيان به خصوص نسخه هاي جديد 9.1 و 9.2 ، برنامه هاي بسيار بسيار بسيار زيادي اين سيستم عامل نسبت به جاوا داره كه خود جزو كاركرد گوشي به حساب مياد براي مثال من الان منشي تلفني و ... كه خودش روي بعضي از گوشي ها يك امكان پيشفرض هست را با برنامه رديف كردم .نقل قول:
حتی اگر سیستم عامل رو در نظر نگیریم که سیمبیان باشه یا نه بازم سونی خیلی داره ضعیف عمل میکنه حتی تو صدا و تصویر.
من این حرفه شما رو اصلا قبول ندارم !!!:1. (28)::1. (2):نقل قول:
جبهه نگیر دوست عزیز. برو گوشیهای جدید هردو برند رو بگیر ازمایش کن . نوکیا کاملا برتره. قبول دارم قبلا سونی بهتر بود ولی تولیدات امسال سونی حرفی برای گفتن ندارن