سرعت رو که واقعا از روی تعصب گفتید فکنم. همه از سرعت پی 990 و امثالش اه و ناله میکنن درحالی که سیمبیان تو ورژن های اخیر فوق العاده شده سرعتش
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مصطفي جان سرعت بيشتر ؟! انعطاف پذيري؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa_khan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اين موارد كه گفتيد UIQ نسبت به v9.2 به نظر من خيلي بهتره به خصوص اينكه نرم افزار ها و پشتيباني بهتري ميشه از Symbain 9.2 نسبت به UIQ . بعدش هم هنگ هايي كه UIQ داره را اصلا 9.2 نداره ! سرعت هم همين طور .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
حق آب و گل داره
دوسته عزیز قرار نشد این طوری تو این تاپیک صحبت کنیم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladfans برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه از نوکیا خوشت میاد دلایلت رو هم ذکر کن نه اینکه........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
the first & the best isSony
Ericsson
من چون خیلی با سیمبین دار شدنه سونی اریکسون موافق نیستم خیلی هم طرفداری نمیکنم ولی شما گوشی های اخیر دارای سیستم عامله سونی رو هم تست کنین شاید بهتر شده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نکته دیگم بگم به اقا شهریار ( البته بی ربطه به این موضوع) :
اون آواتار به اون قشنگی و عوض کردین چرا ؟؟
من به اون اواتاره شما به عنوانه قشنگترین اواتار رای دادم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
the first & the best isSony
Ericsson
کاربر شهرسختافزار
دقیقا همینی هست که گفتین...تنها دلیل طرفدار داشتن 9.1...9.2 داشتن نرمافزارهای کرک شده هست
واسه یو ای کیو هم هست منتها پولیه! و کرک نشدست
=====
نکته ی بعد این که با یه گوشی هیچ وقت کل سیستم رو میشه برد زیر سوال؟
خوب منم الان میگم پس:
بابا سرعت؟ان70 نداشتی؟افتضاحه؟پس کل سیمبین های نوکی افتضاخه!!!
=====
اصلا الان دیگه نباید به اون قدیمی ها کاری داشت..الان شما پی 1 رو ببین...دبلیو 950 رو ببین...سرعت اینها رو ببین..بعد بگو خوب یا بده
=====
چدر ضمن یه یاد داشته باشیم..نوکیا تقبل هم میکنه!تو شرایط یکسان از نظر سیستم عامل فعلا گوشی های نوکیا cpu بزرگتری دارن که سرعت بیشتر رو به همراه داره
در واقع شما از اول اگه میخواستی ضعفی از se رو بگی..اون سی پی یو های گوشی هاشه..نه سیستم عاملش
سیستم عامل uiq که هر روز داره بیشتر مورد علاقه قرار میگیره...الان موتو زد10 زده...شاهکاره موتو هست مثلا!از uiq 3.2 اگه اشتباه نکنم داره استفاده میکنه...اگه بد بود که ترجیح میداد امتیاز سیبمبین نوکیا رو بگیره!
=====
نکته ی اخر..تازه همون پی 990 هم فقط مشکل باگ داشت.وگرنه اصلا تو کار ریست نبود..فقط تو یه حالت کم میاره ..خواستین میگم..فعلا بسه...حرفهام طولانی شد
شاد باشید
कभी हार
عزيزم امتياز سيمبيان نوكيا مگه نقل و نبات كه به همه بدند ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa_khan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد CPU بالاتر اگه تكنولوژيش را داره سوني اريكسون هم اضافه كنه كه UIQ هاش اينقدر ديزلي نباشند . اينكه شما ميگيد مدل خاص درسته اما شما چند تا UIQ بگو كه روون روون كار كنند و مثل P990i يا M600 يا ... گير نباشند ؟
البته گوشي هاي گذشته سميبيان نوكيا هنگ زياد دارند اما به نظر من N73 به بالا پيشرفت بزرگي داره نوكيا در گوشي هاش و در آينده نزديك و گوشي هاي جديدش مثل 6120c و 5700 كه CPU قدرتمندي دارند ديگه هنگي وجود نداره . در كل اگه نخوايم فقط با تعصب راي بديم الان نوكيا تكنولوژي برتري نسبت به سوني اريكسون داره از سرعت پردازنده بگير تا تعداد رنگ در صفحه نمايش و مشكل اصلي نوكيا هنگ در گوشي هاش بود كه به لطف بالا رفتن CPU و سيمبيان 9.2 حل شد ! اما سوني اريكسون چي ؟ شما چه پيشرفت شاياني ميبينيد در گوشي هاي سوني اريكسون به غير از قيافه و ظاهر گوشي ؟ يعني روند خوبي داشت سوني اما خرابش كرد چرا ؟! من خودم تمام گوشي هاي قبليم را سعي ميكردم SE بگيرم چون Price/Performance بالاتري نسبت به نوكيا داشت اما الان قيمت گوشي هاش را يك نگاه بندازيد ميبينيد كه الان ديگه سوني اريكسون مثل قبل اين خصوصيت را نداره و از طرف ديگه نوكيا فهميد كه راز موفقيت سوني اريكسون P/P هست و اون فاكتور را به كارايي گوشي هاش اضافه كرد . در كل آينده خيلي بهتري را براي نوكيا ميبينم . گرچه سوني اريكسون هم بد نيست به قول يكي از دوستان بد بود به اينجا نميرسيد . اما در كل بخواين به يك گوشي راي بديد به نظر من نوكيا توي گوشي هاي سيستم عامل دار بسيار قوي تر و در پلتفرم هاي جاوا هم تقريبا مساوي و در برخي فاكتور ها قوي تر از سوني اريكسون كار كرده .
يك نكته ديگه هر چه قدر حجم حافظه بالاتر بره و پردازنده قوي تر نشه قطعا هنگ خواهيد داشت ! يعني Nokia N95 8GB قطعا هنگ هاي زيادي داره و W960i هم كمي كردم اما اون هم بدونيد هنگ زياد داره .
موفق باشيد
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Actros (31-01-08), Emperatour (31-01-08), MOHGOLD (02-02-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من کلا سونی اریکسون رو که از نظر دوربین یه سر و کله از نوکیا بالاتره و سرعت بالای گوشی و ظریف بودنش رو پیشنهاد میکنم
کاربر شهرسختافزار
وحيد جان.....دوربين و سرعت..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجب شما چندتارو با هم مقايسه كردي كه به اين نتيجه رسيدي../
عضو VIP شهرسختافزار
آره دیگه. راه دور نمیریم . مثلا همین نوکیا n95 با سونی اریکسون k850 خدا وکیلی برو از هر کی داره سوال کن ببین چی میگن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
عجيب و حيد جان ما هرچي خودمون تست كرديم و بحث هاي توي روزنامه ها خونديم ديديم نوكيا سرتره من كه اصلا قبول ندارم اين حرف شما رو من خودم با موبايل خودم عكس گرفتم نجومي
كه مقدار نويز توي عكس هاي سوني اريكسون خيلي بيشتر بوده كه هر دو گوشي دوربين شون 3.2 بوده و هم قيمت واقعا چيزي تست نكردي عزيز نگو...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks