Rezasam1 (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
اگه منظورتون باطری هست ,نه مشکلی نداره ,بهینه مصرف میکنه هم ویندوزه هم اینکه نوکیا تو باطری خیلی خوب عمل کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این هم هست نمیدونم چطوره باید در موردش باید تحقیق کنیدHTC Butterfly 2
کاربر شهرسختافزار
نه منظورم بین اس 5 و جی 3 چقدر مصرف باتری اس 5 کمتر از جی 3 هست!!!
|
|
این سوالتون خیلی نا بجا بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خیلی عوامل بستگی داره
با این حال فک میکنم g3 تقریبا 60 تا 70 درصد s5 باطری نگه داره
************************************************** **
یه چیزی بهت بگم دادا
من از زمانی که 7610 نوکیا اومد تو نخ موبایل بودم تا الان
با هزار جور موبایل کار کردم از جاوا بگیر تا گوشی های ورتو
خودت رو الکی خسته نکن ,یه ایفون بگیر خودت رو خلاص کن 5s هم دیگه افتاده تو افته قیمت
این امکانات مموری کارت و اینفرارد و کنترل تلویزیون و ضربان قلب و دست و پا و صفحه کوآد اِچ دی هم همش تبلیغات
AMD>INTEL (08-11-14), Rezasam1 (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
کاربر شهرسختافزار
ولی این اچ تی سی باترفلای 2 همه امکانات درخواستی منو داره ولی حیف که پرچمدار شرکتش نیست!! چون گوشی های پرچمدار اپدیت بهتر و سریعتری دارند!!! راستی با این گوشی کار کردید؟! میتونید برام تحقیق کنید چطور گوشی هست؟!!
پرچمدار نیست؟!؟!؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونین چه گوشی رده بالایی هست؟؟؟؟
تو ایران نیست
ولی دوستم از ترکیه گرفته بودHTC Butterfly رو نه نسخه 2ش رو
محشره ,الانم اپدیت 4.4 براش هست
کاربر شهرسختافزار
در مورد جی3 قبلش هم گفتم علاوه بر مشکل باتری، کارایی سخت افزارش هم میاد پایین. با وجود این که سخت افزاری مشابه one m8 و z2 و s5 توی تست ها از این ها که عقب می مونه هیچ، توی خیلی از تست ها از جی2 هم ضعیف تره.
یا بی خیال ریموت بشو یا بی خیال مموری. وگر نه هیچ گوشی ایده آلی پیدا نمی کنی. از ما گفتن بود.
آخرین ویرایش توسط sms.moosavi در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (08-11-14)
دقیقا من هم موافق با نظر شما هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sms.moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه ایفون
یا htc m8 یا E8 یا note یا lumia یا در اخر flex
کاربر شهرسختافزار
دوستان چرا نسخه 2 سیمکارت کوالکم گوشی اس 5 قیمیت مشابه با نسخه اکتا کور داره؟!!! ضمنا این مدل خوب هست؟!منظورم اینه براش اپدیت جدیدمیاد؟!این گوشی لاک شده هست یا نه؟!
|
|
Administrator
از دوستان فعال در این تاپیک تقاضا میکنم به این سوال دوست گرامیمون به عنوان آخرین سوال این تاپیک پاسخ بدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون بعد از این تاپیک قفل میشه.
@Reza_It93 دوست گرامی، تمام راهنماییهای لازم و مشاورههای ضروری برای شما فراهم شد و سوالات شما پاسخ داده شد.
بعد از این مشکل شماست که خودتون رو راضی کنید که انتخاب نهایی رو بین گزینههاتون انجام بدید.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (08-11-14), M3RS4D 50062 (09-11-14), Rezasam1 (08-11-14)
کاربر شهرسختافزار
اقا مهرداد من فقط جواب سوال اخرم رو در رابطه با گوشی اس 5 دو سیمکارت بگیرم باشه دیگه به این بحث ادامه نمیدم!!!
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks