Sansung Note 3 یا Samsung Note 4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
راستی به نظرم HTC One E8 هم گزینه ی خوبیه داداش
پ.ن: مث این که IR blaster نداره.
کاربر شهرسختافزار
اخه دوستان نوت 3 هم با پردازنده اگزینوس تو این ایران به فروش میرسه و نسخه کوالکمش مشکل لاک داره!!!
تاپیک شد هفت صفحه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکنم باید تاپیک رو مهم کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا من نشینم 7 صفحه بخونم
نوع کاربری
بودجه
و چیزهایی که مدنظرتون هست رو بگید تا نظرم رو بگم
----
شرمنده
mehrdad_ab (08-11-14), Rezasam1 (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان مد نظر من این امکانات هست
1 گوشی باید دارای اینفرارد باشد
2 گوشی باید 4g باشد
3 گوشی از دوربین خوب برخوردار باشد
4 قیمت حداکثر تا 1700000 باشه
کاربر شهرسختافزار
کارت حافظه رو نگفتیا!
البته به نظر من هم با وجود otg و wireless storage دیگه بیش تر از 32 گیگ خیلی نیاز نمی شه.
آخرین ویرایش توسط sms.moosavi در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
همچین چیزی نداریم! (جی2 و جی3 هستن که جی 3 پیشنهاد نمی شه و با جی2 هم که شما کنار نمیای!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شما که این قدر اصرار داری xiaomi mi4 هست که اونم حافظه نمی خوره ولی حافظه اینترنال 64 گیگ داره. گوشی های خوبی داره ولی به هر حال اونم به طور رسمی وارد ایران نمی شه. یه مشکل دیگه اش هم اینه که نه mhl می خوره نه slimport. قیمتش هم حدود یک و نیم در میاد.
آخرین ویرایش توسط sms.moosavi در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
چرا دوستان این انجمن با گوشی جی 3 کنار نمیان که خیلی گوشی پرفروشی بوده و الان هم اپدیت اندروید 5 هم براش اومده که میگن کارایی اون بیشتر شده!!! اگه از لحاظ شما مصرف باتری هست تفاوت شارژ این گوش با اس 5 چقدر هست؟!
یه همچیز مدلی من ندیدم!!!
تنها چیزی که میتونم بهت معرفی کنم
Nokia Lumia 1520
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_1520-5760.php
هست که اینفرارد نداره
(از اینفرارد فقط برای ریموت کردن تلویزیون میشه استفاده کرد که اونم ویژگی خیلی سطح بالایی نیست
Rezasam1 (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
کاربر شهرسختافزار
در مورد مصرف گوشی چیزی نگفتید!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks