سلام
اینا بدک نیستن:
huawei:مدل های g700 و g600
sony:اکسپریا L و M
LG optimus l9 اونم خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
اینا بدک نیستن:
huawei:مدل های g700 و g600
sony:اکسپریا L و M
LG optimus l9 اونم خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.................................................. ...............
|
|
سلام دوستان.2تا سوال داشتم:
1.بعد عید(اواسط فروردین)زمان مناسبی برای خرید گوشی هستش؟
2.بین گوشی s3mini و ace2 و ace3 و xperia L کدوم یکی بهتره؟(لطفا اگه این گوشی ها رو دارین تجربه ی استفاده و یا دلیل برتری هر کدوم رو بگید)ممنون
مؤسسه تحقیقاتی Ookla بر پایه دادههای موجود اعلام کرده که متوسط سرعت اینترنت جهانی در دانلود برابر با ۱۶.۹ مگابیت بر ثانیه، متوسط سرعت آپلود برابر با ۷.۶ مگابیت بر ثانیه و همچنین متوسط بهای خدمات اینترنت در جهان برابر با ۶.۵۵ دلار در ماه است.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان .راهنمایی برای خرید گوشی تا600 تومان میخواستم کسی میتونه کمک کنه؟برند و سیستم عامل هم برام فرقی نداره
huwaei Ascend G600
قیمت 575
Huawei Ascend G600 - Full phone specifications
کاربر شهرسختافزار
سلام
Htc Desire 500 فوق العادست
2 huawi G610 اونم بدك نيست
*MoJtAbA* (22-04-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام
لطفا بفرمایید که به نظر شما باترفلای اس بهتر یا g flex lg ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
قبلا جی 2 و نوت 3 داشتم از سونی هم خوشم نمیاد
htc one هم برام کوچیک و داشتم
|
|
کاربر شهرسختافزار
چراسمت Nexus نميري فوق العادست؟
*MoJtAbA* (26-04-14), aramrahgozar (26-04-14), Cyberlife (17-10-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام
بچه ها من اولین پستم توی این فروم هست خوشحال میشم از راهنماییتون استفاده کنم.
من سه مدل گوشی میخوام با قیمتهای 500 ، 800 ، 1500 تومان
در مورد 500 تومانی میخوام وایبر حتما روش نصب بشه ، هنگ نکنه ، حداقل 4 اینچ باشه ، کیفیت تصویرش خیلی خوب باشه ، دوربینش مهم نیست.
در مورد 800 و 1500 تومانی چیزی باشه که لااقل 3 سال کار کنه.
سپاس
pink4 (06-05-14)
کاربر شهرسختافزار
نگفتید چه سیستم عاملی مد نظرتونه اما با توجه به اینکه میخواین وایبر داشته باشین حتما اندروید بگیرین که بی دردسر بتونین برنامه های مختلف رو روش نصب کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گوشی 1500 ، htc one رو بهتون معرفی میکنم هم از نظر ظاهری و مقاومت بدنه اش خوبه هم تا اندروید 4.4.2 ارتقا پیدا میکنه
گوشی های دیگه ای که میخواین بگیرین رو حتما دقت کنین پردازش نسبتا قوی باشه که برای وایبر براتون مشکلی پیش نیاره
چون نسخه های جدید وایبر روی گوشی های ضغیف کند عمل میکنه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks