سلام!
بودجم300.000تومن و انتظاراتم:باتری.دوربین.نرم افزار.زود قدیمی نشه.باحال.جدید...............!
عضو VIP شهرسختافزار
عزیز چقدر بودجه داری و انتظاراتت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط little11princess برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام!
بودجم300.000تومن و انتظاراتم:باتری.دوربین.نرم افزار.زود قدیمی نشه.باحال.جدید...............!
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام و خسته نباشید/یک گوشی دو سیمکارت اصلی میخواستم تا صدتومن.و میخوام این گوشی:1/دوربین نداشته باشه
2/دوام باتریش عالی باشه
3/هردو سیمکارت همزمان فعال باشه
4/رم خور باشه/اینترنت و بلوتوث هم داشته باشه
خودم مدل lg a155 رو انتخاب کردم شما چه پیشنهادهایی دارین؟با تشکر
Developer
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hani-momen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به خواست و کارایی شما و پولی که میخواهید هزینه کنید من پیشنهاد میکنم کارکرده ی گوشی نو کیا E71 رو بگیرید که میشه تو قیمت حدود 110-115 هزار تومان تهیه کرد.(چند فقط پیش یکی از آشناهامون گرفت 120 که خداییش مشکلی هم نداشت)
ایتطور که شنیدم E71 تک سیم کارتش هم موجود است
تقریبا خواسته های شما رو داره با این تفاوت که دوربین هم داره.
دو تا سیمکارت همزمان فعال داره.
رم رو ساپورت کنه
2تا باتری داره که بهترین کیفیت ها رو شامل میشه باتریش 1500میلی آمپره که شارژ خوب نگه میداره
اینترنت با بلوتوث هم داره
من خودم کلا برند LG رو پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه چند مدل جدیدش که داده بیرون که اونا هم زیاد نمیشه روش حساب کرد.
موفق و شاد باشی
hani-momen (04-08-11)
کاربر شهرسختافزار
به من یه گوشی تا نهایت 150 معرفی کنید. من خودم نظرم روی سامسونگ s5233 هس.
برام مهمه که تا حدی بتونم روش نرم افزار نصب کنم
Developer
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظری که خودتون دارین گوشی خوبیه
ولی تو این قیمت Nokia 5233 را پیشنهاد میکنم و تو قیمت خودش گوشی خوبیه
از یک لحاظ دیگه هم شما نرم افزار میخواین نصب کنین Nokia 5233 سیستم عاملش Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 هست و نرم افزار های خوبی میشه روش نصب کرد
کیفیت تصویر 5233 نسبت به سامسونگ s5233 بالاتر هست
رزولوشن 5233 : 640x360 پيکسل
رزولوشن s5233 : 400x240 پيکسل
برتریه s5233 نسبت به 5233 دوربینشه
موفق و شاد باشید
bill geits (10-08-11)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر/ولی به دلیل مسایلی نمیخوام گوشیم لنزدار باشه/
پیشنهاد دیگه ای دارین؟
کاربر شهرسختافزار
ممنون
من برام صفحه نمایشش اهمیت زیادی داره که خودتون هم فرمودید. 5233 به نظر می رسه که سرتر باشه. هم چنین توی نصب نرم افزار به خاطره داشتن سیستم عامل وضعیت بهتری داره. دوربین هم اصلا برای من مهم نیس و اهمیتی نداره که 2 باشه یا 3.2
فقط دو تا مطلب:
یکی اینکه 5233 سامسونگ فایل های پاورپوینت، ورد، اکسل و پی دی اف رو باز می کنه اما نوکیا نه! این قضیه خیلی برای من مهمه... می تونم با نصب نرم افزار این مشکل رو روی نوکیا حل کنم؟
و دوم اینکه خواهرم 5233 سامسونگ رو دو سالی هس که داره و راضیه ... صداش تو هدفون خیلی بلند و عالیه ... نوکیا 5233 صداش چطوره؟ چون من خیلی موزیک با هدفون گوش می دم و این مطلب واسم خیلی مهمه
|
|
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام من میخواستم ی گوشی بخرم از برند سامسونگ توسایتا گشتم galaxy s duos رو مناسب دیدم اما نیاز به گوشی دو سیم کارته ندارم الان بین اون و desire x گیر کردم ولی از چند نفر پرسیدم میگن برند htc مناسب نیس سامسونگ بهتره و کمتر خراب میشه از طرفی desire x دوربین مکالمه و قطب نما نداره اما cpu و گرافیک و صفحه نمایش بهتری داره لطفا در تصمیم گیری کمکم کنید.باتشکرات قبلی
کاربر شهرسختافزار
سلام
من می خواستم با 800 تومن یه گوشی خوب بخرم همه ی امکانات رو داشته باشه با سیستم عامل اندروید
لطفا من رو راهنمایی کنید؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks