دوستمون سوال پرسیدن:
سلام

من می خوام گوشی بخرم ولی واقعا نمی تونم از بین W950 و M600 انتخاب کنم. یه نفر بگه کدوم بهتره؟؟ من با توجه به حافظه ، صدای زنگ و قلم داشتن ( صفحه لمسی ) این دو تا رو انتخاب کردم ( از تفاوت قیمتشون هم خبر دارم ) حالا کدوم رو بردارم بهتره ؟؟؟ یه چیزی بگید که کلاً از فکر یکیش بیام بیرون !!!... می دونید فکر میکنم اگه M600 بگیرم و بخوام براش رم 512 یا 1G بگیرم همون قیمت W950 میشه ( با 4G حافظه !!!) حالا چیکار کنم؟؟؟
این دوتا از نظر بلوتوث چقدر با هم فرق دارن؟؟؟ کدوم قویتره؟؟؟ و اینکه پخش M 600 چه فرمتهایی رو پشتیبانی میکنه؟؟؟
صدای زنگشون واقعاً با هم چقد فرق داره؟؟؟اصلاً فرقی داره ( از نظر بلندی صدا)
عرض کنم خدمتتون که از نظر بلوتوس فرقی ندارن و هردو ورژن 2 دارند. از نظر قدرت نرم افزاری فرقی ندارند و هردو سیمبیان uiq3 دارند. بنابراین مشکل فرمت حل شدنیه . هر فرمتی هم که نخوند با نرم افزار قابل رفعه. اما خود گوشیها فرق زیادی ندارند از این نظر.
صداشون هم من m600 رو شنیدم و با کیفیت بود اما یخورده ضعیفه. حالا w950 ر. نشنیدم. شما یک چیز هم دزنظر بگیر که w950 4 گیگ رم داره اما بصورت هارده و خیلی آسیب پذیرتر از رم معمولی هست. درکل من بودم M600 میخریدم . چون تنها ضعفش نسبت به w950 نداشتن 4 گیگ رم هست و ممکنه(اطمینان ندارم) ضعیفتر بودن اسپیکر باشه.