با سلام خدمت اساتید عزیز
من قصد خرید گوشی دارم با رعایت نکات زیر:
- شدیداً سخت گیر هستم در امر انتخاب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- گوشی دوست دارم پیچیده باشه که سردرگم بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- دوربین گوشی برام خیلی مهمه بهمین خاطر N8 یک گزینه مناسب هست
- از گوشی اپل بدم میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- از گوشیهای HTC خوشم میاد بشرطی واقعاً متفاوت از بقیه مدلها باشه و همانطور که گفتم دوربین خوبی داشته باشه
- قابلیت ادیت آفیس در N8 نیست ولی میشه خرید........
- نرم افزارهای گوشی باشه حالا کم یا زیاد ولی باشه دیگه الکی معطل نمونم واسشون
- دیگه امکانات چیزی کم نداشته باشه صفحه 160 و خورده ای رنگ و خازنی و چه میدونم از این حرفا
- GPS خیلی کار میکنم نقشه های راه و شهر و کوچه و برزن شهرها داشته باشه یا حداقل بشه نصب کرد روش
- با گوشی خیلی کار میکنم دوست دارم هرکاری بشه باهاش انجام داد
-----
به قول معروف من از اون آدمهایی هستم که هم خدا رو میخوام هم خرما بهمین خاطر تا حالا N8 نخریدم آخه چند نفر گفتند هنگ میکنه آیا درسته؟
هزینه هم مهم نیست
از اینکه این همه رو خوندین تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مشاوره خرید گوشی
 مشاوره خرید گوشی

Bookmarks